Fucking Amal widziałem 10 razy w ciągu tygodnia...czy to coś w podobnym stylu?
Kurcze oświeccie mnie!
Sorki za przekleństwo ale te już prawie 2 tysiące postów w 2 tematach mnie zmiotło!
Film naprawdę dobry, mogę z czystym sumieniem polecić. Jesli podobał Ci się Fucking Amal, to odsyłam Cię również do tytułu "All over me".
To ja odsyłam jeszcze dalej do "The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love" xD
Polecałam koledze "All over me" bo jest dość podobny pod względem fabuły do "Fucking Amal", został zresztą nakręcony wcześniej. Nie miałam na myśli wypisania wszystkich branżówek, które lubimy :)))))
Również nie miałam tego na myśli :), jedynie chciałam polecić koledze :)'The Incredibly True...' ze wzdględu na to, że również jak w 'Fuckin Amal' film opowiada o miłości dwóch nastolatek ^^ I wyszło jak wyszło xD Każdy dorzucił coś od siebie ^^
To jeszcze sobie obejrzyj "Imagine me & you" ("Gry weselne") - uroczy brytyjski film z dwiema pieknymi aktorkami :)
Mi się akurat nie podobał, jedno co mi się w fimie podobało to brunetka, ale nie z charakteru, a z wyglądu :)
A tak z nowości polecam 'Córkę Botanika', naprawdę dobry film xD Tylko końcówka nie po mojej myśli :/
też widziałam, ale smutny...
a brunetka..? mówisz o Tamsin czyli Emily Blunt??:D
Emily Blunt :) Z pieknych brunetek ostatnio największe wrażenie na mnie zrobiła aktorka grająca żonę Bruce'a Willisa w "Ktoś całkiem obcy" :)
tu sie nie zgodze. film 'córka botanika' mnie rozczarował, poza wspanialymi krajobrazami - reszta byla klapą. obie postacie zagrane kiepsko, sztucznie, jush nie chodzi nawet o to ze bez wyrazu i znaemicznie, bo w zalozeniu jednak takie mialyone byc. ale niestety nic dobrego z kreowaniu postaci nie bylo. calosc banalna, przewidywalna, nudna i rozciągliwa. moze tylko zakonczenie bylo dobre, choc smutne.
Pozdrawiam.