Kochałam Annabelle

Loving Annabelle
2006
6,5 7,4 tys. ocen
6,5 10 1 7412
Kochałam Annabelle
powrót do forum filmu Kochałam Annabelle

Fucking Amal widziałem 10 razy w ciągu tygodnia...czy to coś w podobnym stylu?
Kurcze oświeccie mnie!
Sorki za przekleństwo ale te już prawie 2 tysiące postów w 2 tematach mnie zmiotło!

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Film naprawdę dobry, mogę z czystym sumieniem polecić. Jesli podobał Ci się Fucking Amal, to odsyłam Cię również do tytułu "All over me".

ocenił(a) film na 10
miss_russ

To ja odsyłam jeszcze dalej do "The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love" xD

calisha_88

a ja do " La Repetition" i " When night is falling"

ocenił(a) film na 10
lenoyce

heh to ja jeszcze dorzuce 'GIA' oraz oczywiście 'Lost & Delirious' ^^

ocenił(a) film na 8
calisha_88

Polecałam koledze "All over me" bo jest dość podobny pod względem fabuły do "Fucking Amal", został zresztą nakręcony wcześniej. Nie miałam na myśli wypisania wszystkich branżówek, które lubimy :)))))

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Również nie miałam tego na myśli :), jedynie chciałam polecić koledze :)'The Incredibly True...' ze wzdględu na to, że również jak w 'Fuckin Amal' film opowiada o miłości dwóch nastolatek ^^ I wyszło jak wyszło xD Każdy dorzucił coś od siebie ^^

ocenił(a) film na 8
miss_russ

To jeszcze sobie obejrzyj "Imagine me & you" ("Gry weselne") - uroczy brytyjski film z dwiema pieknymi aktorkami :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

a ja polecam cudowny film My Summer Of Love:D ma taki specyficzny klimat :)

ocenił(a) film na 8
acidd

Mi się akurat nie podobał, jedno co mi się w fimie podobało to brunetka, ale nie z charakteru, a z wyglądu :)

ocenił(a) film na 10
acidd

A tak z nowości polecam 'Córkę Botanika', naprawdę dobry film xD Tylko końcówka nie po mojej myśli :/

ocenił(a) film na 8
calisha_88

Widziałam i popieram, piękny film.

ocenił(a) film na 10
miss_russ

też widziałam, ale smutny...
a brunetka..? mówisz o Tamsin czyli Emily Blunt??:D

ocenił(a) film na 8
acidd

Emily Blunt :) Z pieknych brunetek ostatnio największe wrażenie na mnie zrobiła aktorka grająca żonę Bruce'a Willisa w "Ktoś całkiem obcy" :)

calisha_88

tu sie nie zgodze. film 'córka botanika' mnie rozczarował, poza wspanialymi krajobrazami - reszta byla klapą. obie postacie zagrane kiepsko, sztucznie, jush nie chodzi nawet o to ze bez wyrazu i znaemicznie, bo w zalozeniu jednak takie mialyone byc. ale niestety nic dobrego z kreowaniu postaci nie bylo. calosc banalna, przewidywalna, nudna i rozciągliwa. moze tylko zakonczenie bylo dobre, choc smutne.
Pozdrawiam.