co prawda lepsze były gry weselne ale ten film tez bardzo mi sie podobał ;) tylko za bardzo nie wiem o co chodziło na końcu bo strasznie mi przerywało film.. co sie stało po tym jak zabrali simone? :D
Annabelle..raz jeszcze wchodzi do pokoju Simone..rozgląda się..zatrzymując wzrok na łóżku..kolejno wpatruje sie w zdjęcia zrobione jej przez Simone...Tak też sie film kończy..na DVD..oczy cieszy alterantywne zakończenie..opowiedzieć?:)
Alternatywne zakończenie:Annabelle stojąc w jakims sklepie,dostrzega gazetę,a w niej artykuł zatytułowany:"Oddalono zarzuty przeciwko nauczycielce zamieszanej w seksaferę z uczennicą". Kolejno mamy obraz Annabelle jadącej smochodem ( w tle przepiekna piosenka, którą spiewała Annabelle Simone na balu: "All over me"), chwile poźniej Annabelle zatrzymuje się przy plaży,tajemniczo uśmiechając się,schodzi schodami na plażę..Tak scena się kończy. Domyslamy sie jednak,ze kieruje się w stronę domu Simone,do tegoż samego, do którego zabrała ją wczesniej Simone..Innymi słowy alternatywne zakonczenie ma optymistyczną wymowe..choć moim zdaniem,nadal odczuwa sie niedosyć..ano dlaczego?Otóż..Mimo wszytsko..jesteśmy spragnieni sceny spotkania tych kobiet,tymczasem musimy sobie ją tylko wyobrazic:)
zdobyć, tzn kupić czy może jednak zobaczyć? Jeśli zobaczyć to tu http://www.youtube.com/watch?v=G6wniQnCBao , a jesli kupić, to amazon.com, lub ebay, ale wersji w naszym regionie 2 jeszcze nie wydano, a do obejrzenia amerykańskiej wersji DVD potrzeba albo komputera, albo sprzętu (czyli TV i odtwarzacz DVD) który obsługuje NTSC.