Kochałam Annabelle

Loving Annabelle
2006
6,5 7,4 tys. ocen
6,5 10 1 7412
Kochałam Annabelle
powrót do forum filmu Kochałam Annabelle

czesc Wam:) ostatnio rownież mialam przyjemnosc zobaczyc Loving Annabelle. film zrobil na mnie ogromne wrazenie. przyznam ze po jego obejrzeniu jakos sie ciezko odnalesc w rzeczywistosci :) Mam pytanie , widze ze jest tu sporo osob ktore film widzialy duzo wczesniej i napewno maja wiecej informacji na jego temat....przede wszystkim zastanawiam sie czy mozna gdzies obejrzec sceny ktorych nie ma w filmie?
wiecie co jest najbardziej przykre...to ze brak funduszy tak naprawde zmienil scenariusz...bo za pewne bylo by w tym filmie wiecej scen i jak sama rezyserka a zarazem scenariuszka przyznala zakonczenie filmu rowniez byloby inne...chyba kazdy ma lekki zal co do koncowki...osobiscie wolalabym happy end...pocieszam sie faktem ze do tej koncowki ktora faktycznie jest w filmie kazdy zakonczenie moze ulozyc sobie sam i zapewne wiele osob tak wlasnie zrobilo ;) pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz na moje pytanie :)

QmaadziaaQ

ja widziałam sceny usunięte. i alternatywne zakończenie wcale nie było lepsze od tego które zostało wybrane. bo tak jak mówisz teraz każdy może sobie sam ułożyć dalszą część. a tak byłoby wszystko jasne.