PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10048242}

Kochanka, stalkerka, zabójczyni

Lover, Stalker, Killer
2024
6,3 2,7 tys. ocen
6,3 10 1 2698
Kochanka, stalkerka, zabójczyni
powrót do forum filmu Kochanka, stalkerka, zabójczyni

Nie tyle dla idiotów, co narracja jakby zwracali się do idiotów.
,,Jeśli nie żył/a, to nie on/a je (wiadomości) wysyłał/a”.
,, Jeśli udało by się znaleźć adres IP wysyłanych wiadomości można znaleźć rzeczywista lokalizacje.”

Naprawdę?? To i naprawdę wiele innych tekstów tak głupich, że miałam ochotę 10razy to przełączyć. Typowe, amerykańskie masło maślane.
Ciągnące się sceny (jazda samochodem, gra w biarda, żarciki). Niekończące się pasmo ,,artystycznych” scen pozbawionych treści. Wkur***ąca muzyka i przerysowane narzucanie emocji, od powagi do sielanki.

Zamęczył mnie ten paradokument, który po prostu miał lepszy budżet i ciekawa historie, którą sp******ił. W swoim charakterze bliżej mu do realityshow. Ale to już amerykański standard, nawet jak robią dokument o grzybach. Wartość merytoryczna jest na szarym końcu.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
pejzaz_tattoo

Np. zrobiony przez Niemców serial Neflixa"Zaginięcie Brigit ..... " fabularnie jest świetnie poprowadzony i bdb ogółem. 

Kazikowy

Haa ten "świetny" serial to dopiero bicie piany i gadania w koło o przemyśleniach filozoficznych pseudo detektywów... na spokojnie wszystko można było pomieścić w 60 min. a nie walić 4 odcinki tych smutów

ocenił(a) film na 6
pejzaz_tattoo

I tem emocjonujące 15 minut z ustalaniem IP. Albo przemilczny fakt znalezienia samochodu i braku badań jego przez lata.

pejzaz_tattoo

Dodałabym jeszcze, że ten sposób narracji sprawia, że od pierwszych minut wiadomo o co chodzi. I nagłe olśnienie policjantów po paru latach, że może by jednak rzetelnie wykonać swoją robotę i na koniec zrobić z siebie bohaterów, cudo

ocenił(a) film na 3
ewelinatulicka

Sam nie wiem czemu to oglądałem. Historia nie jest zaskakująca, a sposób jej opowiedzenia bardzo przeciętny, przypominający standard telewizyjnych programów typu rekonstrukcja wydarzeń.

ocenił(a) film na 7
pejzaz_tattoo

Ale się zapowietrzyłeś pisząc ten komentarz, od frustracji pewnie cały czerwony jesteś na mordzie