Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583761
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

Podobno maja odbyc sie protesty zwiazane z premiera filmu, jesli tak bardzo chrzescijanie (a raczej kosciol) sa tak bardzo negatywnie do tego nastawieni to z wielka przyjemnoscia pojde na to do kina, kto jest ze mna? :)

ocenił(a) film na 6
Katsper

Kosćiół niech pilnuje swoich spraw i niech nie wpieprza się wszedzie. A czy pójde do kina to się zobaczy ale może być ciekawie :)

kourei

Tak się składa, że przypadkiem tego tupu bluźnierstwa są sprawą kościoła :)

Negative

He he, a ja sobie ściągnę film z neta:) Po co mam bulić kasę na coś co i tak później będę tylko krytykować;D

użytkownik usunięty
Katsper

Ja nie rozumiem po co w ogóle jest ten cały szum. Jestem chrześcijanką, ale nie przeszkadza mi to w tym, żeby przeczytać tą książkę i obejżeć film. Przeczytałam "Kod Leonarda DaVinci" i uważam że jest świetny. Nie wiem o co Kościół się buntuje. Przecież autor mógł napisać co chce.

użytkownik usunięty
Katsper

Ja nie rozumiem po co w ogóle jest ten cały szum. Jestem chrześcijanką, ale nie przeszkadza mi to w tym, żeby przeczytać tą książkę i obejżeć film. Przeczytałam "Kod Leonarda DaVinci" i uważam że jest świetny. Nie wiem o co Kościół się buntuje. Autor mógł napisać co chce. Przecież ludzie nie muszą wierzyć w to co napisał...

Niech protestują,przynajmniej będzie ubaw i darmowa reklama dla filmu. Wtedy dopiero ludzie zaczną walić do kin drzwiami i oknami ;)