Podobno maja odbyc sie protesty zwiazane z premiera filmu, jesli tak bardzo chrzescijanie (a raczej kosciol) sa tak bardzo negatywnie do tego nastawieni to z wielka przyjemnoscia pojde na to do kina, kto jest ze mna? :)
Kosćiół niech pilnuje swoich spraw i niech nie wpieprza się wszedzie. A czy pójde do kina to się zobaczy ale może być ciekawie :)
He he, a ja sobie ściągnę film z neta:) Po co mam bulić kasę na coś co i tak później będę tylko krytykować;D
Ja nie rozumiem po co w ogóle jest ten cały szum. Jestem chrześcijanką, ale nie przeszkadza mi to w tym, żeby przeczytać tą książkę i obejżeć film. Przeczytałam "Kod Leonarda DaVinci" i uważam że jest świetny. Nie wiem o co Kościół się buntuje. Przecież autor mógł napisać co chce.
Ja nie rozumiem po co w ogóle jest ten cały szum. Jestem chrześcijanką, ale nie przeszkadza mi to w tym, żeby przeczytać tą książkę i obejżeć film. Przeczytałam "Kod Leonarda DaVinci" i uważam że jest świetny. Nie wiem o co Kościół się buntuje. Autor mógł napisać co chce. Przecież ludzie nie muszą wierzyć w to co napisał...