Znakomita recenzja, proszę Szanownej Pani. Trafiła w moje poczucie estetyki oraz ocenę filmu. Pozdrawiam serdecznie.
Szanowny Pan wybaczy, ale nie mam z Szanownego Pana Rodzicielką nic wspólnego, to pomówienia. Pozdrawiam serdecznie.
A ja mam z twoja stara, dlatego ma pi$de jak wiadro, powtorze spasly niedorozwoju co bys nie obracal tekstu bo nawet nie potrafisz pisac niczego od siebie, wiec... TWOJA STARA TO J@B@NA K@RWA I MA PI$DE JAK WIADRO BO JA ROZDYMALO STADO PSOW, A I KOLEK W D@PE SIE JEJ TRAFIL. TAK, TWOJA STARA I NIKOGO WIECEJ. POGODZ SIE Z TYM, ZE CIE STARY DYMA W JAPE. CIEBIE, OBUDZ SIE SPASLY TROLU.
Znakomicie Szanowny Pan scharakteryzował osobę tak szlachetną jak Pańska rodzicielka. Pozdrawiam serdecznie.
Najmocniej przepraszam, ale nie przyjmowałem żadnych darów od Szanownego Pana Ojca, gdyż zwykle skromnie odmawiam osobom nieznajomym. Pozdrawiam przeserdecznie.
Najmocniej przepraszam, ale przymioty Szanownego Pana Matki są jedynie jej skarbem. Pozdrawiam przeserdecznie.
Niezmiernie przykro mię jest Szanowną Panią na rozczarowanie narażać, niemniej nie spełniam Szanownej Pani kryteriów. Pozdrawiam przeserdecznie.
Znakomicie Szanowni Państwo podsumowali autora książki na podstawie której stworzono powyższy, słaby film.
Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję Szanownemu Panu za dobre słowo. Wielka to dla skromnej niewiasty radość w tak wielkiego dżentelmena poczucie estetyki trafić. Pozdrawiam serdecznie.
FilmWebowi brakuje tak rzetelnie wyłuszczonych recenzji pisanych piórem krytyka filmowego najwyższego sortu. Pozdrawiam przeserdecznie, życząc wielu owocnych recenzji.
Nie spodziewałam się za doczesnego życia aż takich pochwał mojej twórczej działalności na forum. Ufam w szczery szambelanowy zachwyt, bo przecież nigdy nie ośmieliłby się Szanowny Pan zażartować z damy? Pozdrawiam wzruszona bardzo bardzo.
Muszę się zgodzić, że film jest słny, jednakże z innych przyczyn, po prostu jest słaby, tak samo jak książka.
Katole... To już jest chore, powinni wprowadzić regulamin oceniania i kary dla takich impotentów umysłowych jak ww. Agata.