Witam,
Wchodzac na wp.pl natrafilem na fajny material =)
http://film.wp.pl/p/id,68220,wiadomosc.html?id=68220&rfbawp=1147255128.076&ticke t=6885697045101337%2BUeVLPAC9JUOkt8Is7XCl22tkhbDyKmxo%2Fjmm6vVZzXXZ0rmb2PvLCVp%2 F6vizXJAKiRgq%2F7bnCL3gO34xwgRrYN83o3njR2oMDMuXLNpgro%3D [film.wp.pl/p/id,68220,w...]
dobrzy =) jak ktos wczesniej wspominal cos o RM i TRWAM to ciekawy jestem co oni powiedza jak wyjdzie wpremiera w kinach =)
Ja juz sie niemoge doczekac PREMIERY
Pozdrawiam
W Radio Maryja już o tym pieprzą...:P Moja babacia tego słucha więc wiem:P Dobrze że przynajmiej nie jest w fun clubie Rydzyka...:P A matriał niezły, nie wiedziałam że Francuzi są aż tak porąbani:P:P
jesli nawet maria magdalena była jego zona to co?jest(był) zarówno bogiem i człowiekiem. Wiec czemu nie mogl by sie zwiazac z kobietą, na miłość boską jezus oprocz tego ze był wysłannikiem swego ojca, jako człowiek był również MEŻCZYZNĄ. I co wtedy byłby gorszy, czy leprzy. To nie stawia go w innym swietle. Był miłościa, a ludzkosc zabiła te miłość na krzyzu. Chyba to jest wazniejsze niz to czy kiedykolwiek ziwazał sie maria magdalena.