a wtedy jeszcze często tam chodziłam. To było na tym właśnie filmie:p
hmm dla mnie to wysoka ocena jak byś nie widział większość dobrych filmów ma taka u mnie ocenę daj coś naprawdę dobrego na którym nie tylko będzie dreszcz emocji ale jeszcze coś co da do myślenia a nawet żeby można było się popłakać nie ma takiego filmu który mnie tak zachwycił
Ja sie zgodze, ten film był jak dla mnie strasznie nudny.. jak została godzina do konca to wylączylam. Anioły i Demony nieco lepszy. Ogólnie w kodzie da vinci mialam wrazenie ze Hanks gra od niechcenia i byle jak.
To się kupy nie trzyma. Rozumiem, że możesz mieć swoją skalę oceniania, ale skoro piszesz, że film świetny i dajesz 3/10 to jak byś nazwał film, który ocenisz na 8, 9 , czy 10?
Jest poza tym tak wiele filmów, że nikt nie jest w stanie obejrzeć wszystkich, więc spokojnie można znaleźć coś co da do myślenia i wywoła łzy i emocje. Chyba, że ktoś nie chce szukać, albo sam nie wie czego chce, albo po prostu trolluje;d
Mnie też film nie zachwycił, ziewałam..fabuła przerysowana, głupia,, "rewelacje" podane przez p.Dana Browna w swoich książkach raczej do mnie nie przemawiają ;|