Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583728
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

a wtedy jeszcze często tam chodziłam. To było na tym właśnie filmie:p

ocenił(a) film na 3
e69

to chyba oglądaliśmy zupełnie 2 inne filmy te jest świetny ;d

ocenił(a) film na 3
zewral

Taa... jasne. I dlatego dałeś 3/10;)

ocenił(a) film na 3
e69

hmm dla mnie to wysoka ocena jak byś nie widział większość dobrych filmów ma taka u mnie ocenę daj coś naprawdę dobrego na którym nie tylko będzie dreszcz emocji ale jeszcze coś co da do myślenia a nawet żeby można było się popłakać nie ma takiego filmu który mnie tak zachwycił

ocenił(a) film na 5
zewral

Ja sie zgodze, ten film był jak dla mnie strasznie nudny.. jak została godzina do konca to wylączylam. Anioły i Demony nieco lepszy. Ogólnie w kodzie da vinci mialam wrazenie ze Hanks gra od niechcenia i byle jak.

ocenił(a) film na 3
zewral

To się kupy nie trzyma. Rozumiem, że możesz mieć swoją skalę oceniania, ale skoro piszesz, że film świetny i dajesz 3/10 to jak byś nazwał film, który ocenisz na 8, 9 , czy 10?

Jest poza tym tak wiele filmów, że nikt nie jest w stanie obejrzeć wszystkich, więc spokojnie można znaleźć coś co da do myślenia i wywoła łzy i emocje. Chyba, że ktoś nie chce szukać, albo sam nie wie czego chce, albo po prostu trolluje;d

ocenił(a) film na 3
e69

Mnie też film nie zachwycił, ziewałam..fabuła przerysowana, głupia,, "rewelacje" podane przez p.Dana Browna w swoich książkach raczej do mnie nie przemawiają ;|

ocenił(a) film na 10
e69

Następnym razem po prostu radzę iść na komedię :)

ocenił(a) film na 3
Catharinee

Co to ma do rzeczy?

ocenił(a) film na 10
e69

Może na komedii nie zaśniesz.

ocenił(a) film na 3
Catharinee

Aha.. Tylko to nie zmieni faktu, że ten film jest beznadziejnie nudny i pretensjonalny. Poza tym trudno też trafić na naprawde dobrą komedię, ale to inny temat i nie chce mi się w to zagłebiać