Beznadziejny,dużo masakrycznych scen.Tom Hanks zdecydowanie do komedii romantycznych 1/10
Pozwól że zanalizuję Twój komentarz kawałek po kawałku:
"Beznadziejny" - mylisz się i to bardzo, film był znakomity.
"dużo masakrycznych scen" - co to w ogóle znaczy?
"Tom Hanks zdecydowanie do komedii romantycznych" - Nie widziałem go jeszcze w żadnej ale myślę że zagrałby kiepsko bo nie nadaje się do takich filmów.
1/10? Nie, u mnie 10/10.
Do powyższego postu: Przypomniało mi się "Bezsenność w Seattle" jeśli chodzi o te komedie romantyczne i Hanks zagrał średnio, w "Kodzie" wypada znacznie lepiej.
Zgodnie z filmografią Filmwebu Hanks zagrał w 24 komediach, w tym 6 komediach romantycznych. Daje to prawie połowę jego "dorobku". I moim zdaniem także powinien przy tym repertuarze zostać, bo wypadał dobrze.
Nie nadaje się natomiast do poważnych ról, ponieważ ich po prostu nie dźwiga.
Przeciętnie utalentowany aktor, a nawet Oscara dostał za rolę w komedii "Forrest Gump".
W Kodzie jest sztywny i drewniany, wypada bardzo źle, ale i film jest słaby, więc nie ma czego oczekiwać.
Film 3/10, Hanks w tej roli 1/10.
,,Dużo masakrycznych scen" po twojej wypowiedzi łatwo wywnioskować, że nie czytałaś książki, gdybyś to zrobiła nie byłabyś zaskoczona,a warto, książka zdecydowanie lepsza od filmu jak zwykle zresztą, warto ją przeczytać ;)