Odkąd zobaczyłam zwiastun to zwariowałam.Szukam wszystkiego o tym filmie czytam kazde forum.Mam nadzieję ze film wyjdzie lepszy od książki.
Poczytaj sobie forum na www.imdb.com (International Movie Data Base)To jest amerykanskie forum, jedno z najwiekszych w sieci dotyczacych kina. Boze, co sie tam dzieje. Posty sa co 2 minuty. Dotycza wszystkiego: od Jezusa poczynajc i konczac na wlosach Hanksa i Tautou. Ludzie po prostu wariuja. Nie ty jedna:) Tam bardzo szybko pojawiaja sie nowe zdjecia, informacje i odnosniki do filmu. Jestes wiec na biezaco. Przed chwila wlasnie ktos wpisal link do nowych oficjalnych zdjec (np. Langdon jako profesor na wykladzie lub modlacy sie przy Louvrze, ale z innej perspekyywy niz w trailerze, z przodu , nie z gory)
Rzeczywiście, to jak wypadnie film jest szalenie ciekawe.Na ekranizację czeka teraz cała armia fanów ,,Kodu...".
Ja też już się nie mogę doczekać. Ciekawa jestem tylko co się będzie działo w naszym cudnym moherowym kraju... czy nie będzie armii rydzykowej agitującej pod kinami, żeby nie oglądac... oby nie bo to by zepsuło sporo.. Film jest kontrowersyjny, ale totylko film, i mam nadzieję, że nie będzie przez niego jakichś ekscesów.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanó D. Browna :))))