Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583744
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

Odkąd zobaczyłam zwiastun to zwariowałam.Szukam wszystkiego o tym filmie czytam kazde forum.Mam nadzieję ze film wyjdzie lepszy od książki.

Wypasiona_Foczka

Poczytaj sobie forum na www.imdb.com (International Movie Data Base)To jest amerykanskie forum, jedno z najwiekszych w sieci dotyczacych kina. Boze, co sie tam dzieje. Posty sa co 2 minuty. Dotycza wszystkiego: od Jezusa poczynajc i konczac na wlosach Hanksa i Tautou. Ludzie po prostu wariuja. Nie ty jedna:) Tam bardzo szybko pojawiaja sie nowe zdjecia, informacje i odnosniki do filmu. Jestes wiec na biezaco. Przed chwila wlasnie ktos wpisal link do nowych oficjalnych zdjec (np. Langdon jako profesor na wykladzie lub modlacy sie przy Louvrze, ale z innej perspekyywy niz w trailerze, z przodu , nie z gory)

ocenił(a) film na 7
sunnyweather

wielkie dzieki! widziałam słodko.widac nie tylko ja mam hopla :D

ocenił(a) film na 10
Wypasiona_Foczka

masz racje nie tylko ty. niewiem jak ja przeżyję do tego maja...xD

Qbaz

Rzeczywiście, to jak wypadnie film jest szalenie ciekawe.Na ekranizację czeka teraz cała armia fanów ,,Kodu...".

JoaquinQ_

ja tyz czekam - ale nie liczyl bym na lepszy film niz ksiazka - to jest po prostu awykonalne :)

Wypasiona_Foczka

Ja też już się nie mogę doczekać. Ciekawa jestem tylko co się będzie działo w naszym cudnym moherowym kraju... czy nie będzie armii rydzykowej agitującej pod kinami, żeby nie oglądac... oby nie bo to by zepsuło sporo.. Film jest kontrowersyjny, ale totylko film, i mam nadzieję, że nie będzie przez niego jakichś ekscesów.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanó D. Browna :))))

Wypasiona_Foczka

Książka rewlacyjna,zobaczymy jak film,na pewno nie będzie lepszy,ale kto wie,Tom Hanks wkońcu.....tylko ta Tautou jakoś mi nie pasi tam,ale no cóz zobaczymy:P