Nie jest zły, ale nie ma się czym zachwycac. Fabuła w zasadzie ciekawa, ale wszystkie te zbiegi okoliczności i liczne niedopracowania składają się na jedyne 6/10 ;]
Zgadzam się. Pomimo wielkiego szumu wokol, film okazuje się jedynie przeciętniakiem. 6pkt.
Mało tu normalnych wypowiedzi. Cóż, zauważyłem taką prawidłowość, że im bardziej znany film tym bardziej debilne i prowokacyjne wypowiedzi dzieciaków.
Dlatego cieszę się, gdy widzę sensowne wpisy takie jak te powyższe.
Zdecydowanie Was popieram. Film chooooooooooooolernie przereklamowany a tym czasem mamy do czynienia ze zwykłym średniakiem. Ale tak naprawdę wcale mnie to nie zaskoczyło. Zauważyłem, że zazwyczaj te mocno reklamowane filmy potrzebują wspomnianej reklamy gdyż są... słabe.
Oczywiście wyjątki potwierdzają regułę. Ten film jednak nie jest wyjątkiem.
Mnie tam film nie zachwycił jakoś specjalnie, ale musze powiedzieć , że muzyka którą dobrali była świetna, tworzyła klimat, który się przydał w tych mniej ożywiających scenach...W tym roku ma wyjść druga część -"Anioły i demony" ,zwisatuny są całkiem ciekawe co pewnie nijak ma się do filmu..Bo tak ja tu już przeczytałam dobra reklama = słaby film.