Fabuła i pomysł bardzo dobry , ale film denny . Nie jestem jakimś wielkim katolikiem , ale wole sobie obejrzeć film na podstawie życia Jana Pawła II chociaż też niechętnie niż filmy które przekręcają Historie kościoła. Film porypany do kwadratu , nic dziwnego że kościół nie wyraził zgody na puszczanie tego filmu w kinach
mnie się podobał, a co przepraszam kościół ma do gadania o tym, co w kionach leci? Niech się zajmie lepiej tymi księżami o których się tyle słyszy, że pedofile
Ooo bardzo dobrze powiedziałeś , księża są jeszcze większymi grzesznikami niż my . Mi kiedyś na spowiedzi ksiądz się zapytał czy ja gwałcę , no to mnie wtedy krew zalała , już miałem się go zapytać a co wyglądam na gwałciciela pederasta a nie ksiądz , a później mi się zapytał czy się masturbuje . Ksiądz nie powinien się tego pytać , to spowiadający wymienia grzechy .
Woody Alen powiedział "Nie krytykujcie mastrubacji, to seks z kimś kogo kochasz"
przede wszystkim to kpina z religii chrzescijańskiej i katolików, ten film jest naprawde śmieszny i powinien zaliczac sie do satyry i czarnej komedii a nie do thrileru a fabuła i pomysł jest do kitu. Nie wiem co tam robił Hanks bo w ogóle nie pasował do tej roli. Ogólnie film prezentuje poziom dna i dobrze uzupełnia sie ze śmieszną reżyserią i jeszcze bardziej śmiesznym scenariuszem. Słyszałem że jehowi to oglądaja i im sie ten film podoba niesamowicie. Szczerze nie polecam.