Aniolki to jeszcze, ale to jest... to jest... IDIOTYZM! Szkoda, ze Hanks w gra w takiej... psiej kupie!
Hehee. Szkoda? Poleciał typ na kasę i tyle. Dla niego nie szkoda bo kupę forsy zgarnął dzięki swojej wyrobionej marce. Sa tak zwani aktorzy z klasą którzy w gniotach nie grają tylko wybierają dobre produkcje tym samym nie szargając swojego nazwiska.Cage też teraz chwyta wszystko co popadnie mimo że w latach 80 i 90 grywał w super filmach. Może i to wynika z długów jakich sobie narobił w idiotyczny sposób bo mu sodówka uderzyła w głowę podobnie jak niejednemu aktorzynie. Jednym z przypałów Nicholasa jest między innymi Skarb Narodów.
Ciekawe, że Skarb Narodów ma ocenę BARDZO DOBRY, a Kod da Vinci DOBRY...
Dna, nie?
Po obejrzeniu Kodu doszlam do wniosku, że z tej ksiazki byłby lepszy serial niż film. Za dlugie, za duży przesyt informacji, za duzo na raz... to były męczące prawie 3 godziny, tylko zakończenie ciekawe.
Jakby nie patrzeć to "Kod Leonarda da Vinci" ma ponad 500 stron, więc na pewno serial byłby ciekawszy i bardziej szczegółowy.
Film może i hitem nie jest ... Ale jakim cudem ma ocenę sporo niższą od "Aniołów" ?
Według MNIE film naprawdę kiepski , spodziewałam się czegoś lepszego.Nie wiem czy ten film był w pełni zrozumiały dla osób ktore wczesniej nie czytały ksiazki . Duzo scen mysle ze istotnych opuszczono wyrwano..