Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583728
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

A naziści siedzą na Księżycu,Żydoruskomasoni dostarczają im zapasów,Bush rozwalił WTC,zresztą też przy pomocy nazistów,Żydzi stoją za wszystkim,a w piątej sekundzie słychać strzały.

jporuba

Dobrze że ktoś ma otwarte oczy.

Arnie7

I przeciąg tam gdzie powinien być mózg ...

arnhem1944

Powiedział mistrz rozumowania.

jporuba

Moja uwaga odnosi się do twórców teorii które wyśmiewasz - nie do Ciebie - jeśli mnie źle zrozumiałeś :)

arnhem1944

A,to przepraszam.

ocenił(a) film na 7
jporuba

fakt, niektóre teorie spiskowe są strasznie niedorzeczne. Ale mając jakąś inteligencję i znając naturę ludzką nie trudno dojść do wniosku że świat jest pełen manipulacji, intryg, działań o ukrytych celach i zatajanych faktów. Świat, ekonomia i polityka nie są tak proste jak starają nam się to pokazać media.

ocenił(a) film na 9
metalzul86

Dobrze mówisz. Niektóre teorie spiskowe są bez sensu ale większość z nich są prawdziwe. Interesuje sie tym tematem od 5 lat.

ocenił(a) film na 8
jporuba

Szczerze powiedziawszy, to nie rozumiem o czym piszesz, bo na pewno nie na temat filmu.

ocenił(a) film na 8
jporuba

Dokładnie o tym samym myślę czytając tematy na tym forum typu " czy fim odwiedzie mnie od wiary" nosz proszę Was. To tak samo jak filmy o kosmitach, wilkołakach, wampirach. Dlaczego o tym kościoł nie krzyczy że to przecież nieprawda. Hm? A ja przeszłam po oglądnieciu Zmierzcha na wiarę w Drakulę. I zastanawiam się nad tym czy nie stać się wampirem...

Boli mnie fakt że ludzie są "debilami" bo inaczej tego nazwać się nie da.