totalna porażka :( byhłam naprawdę ciekawa co filmowcy "zrobią" z książką ale teraz poważnie się zastanawiam czy wogóle film oglądać .... w trakcie czytania Langdon wydawał mi się przystojny .... a tutaj... szkoda gadać ....
ja za to jestem bardzo ciekawy, jaki jest cel twojej wypowiedzi ? wszyscy krytykuja wybor toma hanksa, za to typuja deppa. osobiscie nie trawie deppa, po tym jak jego sekretne okno bylo do tego stopnia sekretne, ze az mnie uspilo. wybor hanksa uwazam za trafiony.
cel wypowiedzi?? - wyrażenie niezadowolenia z doboru obsady
ja nie typuję Deppa - nie pasuje mi do tej roli tak samo jak Hanks ... a co do tego ostatniego - zdania nie zmienię - nie nadaje się
Paskudna Wiedzmo, wytlumacz, dlaczego Ci Tom nie pasuje. I ja nawet teraz nie chce tu pisac o wszystkich jego zaslugach, nagrodach, wyroznieniach, popularnosci, itd.Wpisz sobie w Google "Da Vinci Code" a tam znajdziesz kilka ciekawych raportow i nielegalnych zdjec z planu zdjeciowego. Kreca juz od srody. Spojrz na Toma. Innego Langdona mi nie trzeba, naprawde :)
nie wiedziałam że będę musiała się tłumaczyć z osobistych preferencji... :-) ale w porządku ... Tom Hanks (mimo całego szacunku dla jego aktorskiego dorobku)... po prostu nie podoba mi się ... jako mężczyzna jest dla mnie (możliwe że tylko dla mnie) zupełnie nieatrakcyjny - dlatego właśnie nie potrafię sobie go wyobrazić w roli "przystojnego wykładowcy", 'obiektu westchnień wszystkich studentek".... dla mnie jest zbyt "niewyraźny" jakkolwiek tutaj to zabrzmi.... ale ciągle mam nadzieję że mnie mile zaskoczy.... a zdjęć z plany nie znalazłam :-)
no wlasnie ja tez nie znalazlam.. :/ a szukalam... i mi tez sie nie podoba ze Hanks bedzie grał Langdona...
Aaa... zle szukalyscie, dobrze ze sprawdzilam. Trzeba w Google(angielskim, nie polskim) kliknac "News", potem wpisac w okienku"Da Vinci Code". Ukaza sie ostatnie wiadmosci, a one wszystkie sa zwiazane z tym co sie dzieje na planie. Jest tam kilka"set reports", cos tam w rodzaju" new" albo"exclusive set reports & pics" . Tam jacys ludzie, ktorzy zrobili z tego misje zyciowa i kreca sie caly czas w poblizu ekipy w Paryzu opisuja przebieg zdjec i robia nielegalne zdjecia, bo ochrona szaleje, jak wynika z opowiesci. No, to tyle by bylo. Ale widzisz, tu zawsze wchodza w gre osobiste preferencje, kto co lubi. A Tom ma w sobie cos, czego nie maja faceci powszechnie uwazani za przystojnych, ale tego to ja teraz juz tlumaczyc nie bede:)
ok dzieki znalazlam i jeszcze bardziej utwiedzilam sie w swoim przekonaniu ze on nie pasuje... jeszcze ta fryzura.... ja nie mówie ze on jest zlym aktorem brzydkim czy cos... ja go bardzo lubie jest jednym z moich ulubionych aktorow, również uważam, że ma w sobie coś fajnego ale po prostu czytając książkę wyobrażałam sobie Langdona zupełnie inaczej (jedyna podobna rzecza jest strój i to chyba tyle)... z reszta teraz i tak już się nic nie zmieni... puki co nie jestem przekonana do tej produkcji, ale może bede miło zaskoczona....