Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583792
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

Warto zobaczyć

ocenił(a) film na 6

Momentami film znacznie odbiegał od opisu w książce. Momenty te sprawiały, że miałem ochotę wyjść z kina. Mimo to uważam, że osobom, które nie czytały książki film ten może się bardzo spodobać.

ocenił(a) film na 7
Juicer

wsumie to film jest nawet fajny tylko ze ja osobiscie czytałem ksiązke i wiedziałem jak sie to wszystko skończy wiec dla mnie osobiscie nie było już tej całej tajemniczości i sekretów które były odkrywane podczas czytania ksiązki, a co za tym idzie film już mnie tak nie wciągnąl w rozwiazywanie "kodu" :) ale polecam!!!

Mlody86

Absolutnie sie z toba zgadzam. Kiedy czytalam ksiazke, bylo czuc taka aure tajemniczosci, lecz kiedy poszlam do kina wszystko bylo juz takie oczywiste i malo intrygujace... Ksiazka naprawde byla swietna, film nie az taki zly (jak oceniaja to inny)
Uwazam ze pan Brown wlozyl bardzo wiele pracy zbierajac materialy na ksiazke i stworzyl bardzo ciekawy thriller :) (jeszcze raz podkreslam ze byl to tylko i wylacznie THRILLER, gdyz nie powinien byc odbierany jako fakty historyczne, poniewaz Brow nie raz podkreslal iz jest to tylko fikcja literacka)

Serdecznie pozdrawiam :)