Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583744
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

czy ja dobrze przeczytalam??? w ciekawostkach jest napisane ze mial grac role sylasa??? niby z jakiej paki przeciez on kompletnie nie jest podobny do tej postaci!!!!!!! czy moze jestem slepa???

anamara

Podobny czy nie, on się po prostu nie nadaje! Obecność Carreya w moich oczach przekreśliłaby ten film na starcie....Branie w ogóle kogoś takiego pod uwagę jest niepoważne..........!

Villandra_swietlista

podaj powód dlaczego carrey nie miał by zagrać jednej z ról w tym filmie ?? pozdro.

ocenił(a) film na 2
dziekon

carrey jest swietnym aktorem i jak najbarzdiej by pasowal. Niby czemu nie? Bo robi smieszne miny? A widziales/las moze jakies ambitniejsze filmy z jego udzialem? ALebo to jak zagral jokera w batmanie?

Kephir

zagral w Batmanie ale Człowieka zagatkę :]

anamara

Jim jest genialnym aktorem komediowym i tylko w takich rolach go widze. zupelnie nie pasowalby do tego filmu a nawet wplynal by na film zle swoja obecnoscia. tak samo jak de niro nie powinien zagrac w "poznaj mojego tate" takich przykladow jest wiele

ocenił(a) film na 2
galien

to zalezy z czyjego punktu widzenia..

De niro mial ochote na glupia komedie to sobie tam zagral...

A carrey np w zakochanym bez pamieci byl po prostu rewelacyjny i gdyby w tym filmie czy w np. Majestic zagral na poczatku kariery a potem w komediach ludzie by mowili ze marnuje sie i wara od komedii

moze troche przesadzilem (lol) ale cos w tym jest

ocenił(a) film na 7
anamara

widze ze nie dotarla moja odpowiedz.:) nie napisalam ze carrey jest beznadziejny. To jeden z moich ulubionych aktorów i swietnie sie spisal w wielu filmach (nie tylko komediach) ale do tej roli mi nie pasuje i wydaje mi sie ze moglby "delikatnie zepsuc" film. jesli tor czytal kod... to wie jak wygladal sylas browna, a jim no coz...