Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583761
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

powiem że nikt niezna prawdy jak wogóle istnieje związana z kościołem są to księgi zapisane gdzieś i wiedzą to nieliczni księża a pozatym nigdy nieda sie zrobic odbicia lustrzanego z książki na film a pozatym autor dan brown tez piszać książke niemiał żadnych wiadomości pradziwych
na temat kodu leonarda da vinci no bo skąd a pozatym wiadomo że rezyser robiąc film miał na celu zrobienie czegos widowiskowego a nie filmu dokumentalnego wiec zawsze bedzie cos co przykuje uwage widza a filmy takie zawsze beda troche odbiegac bo ciezko zrobic dobry film na bardzo powierzchowne tematy na które niema sie pojęcia podejrzewam że autor też zbytnio niemiał pojęcia bo by musiał miec chyba doktorat z teologi

kinkeit

O ile niczego nie przeoczyłam, to nie ma w tej wiadomości ani jednego znaku przystankowego.....:)

annazc

w tym jestem słaby wierz mi ,ale niepatrzac na błedy co o tym sadzisz

kinkeit

Typie, ja bym nie pytał co ona o tym sądzi..
Włąśnie popełniłeś duży miiiig mistake :)

Negative

w dupie mam błedy a tak to jestem dyslektykiem jesli uwazsza to za smieszne to jest kaleka umysłowym

ocenił(a) film na 10
kinkeit

"a pozatym autor dan brown tez piszać książke niemiał żadnych wiadomości pradziwych
na temat kodu leonarda da vinci"

Moim zdaniem miał wiadomości, bo to nie wzięło się znikąd, sam tego nie wymyślił, przecież jest wiele badań prowadzonych na ten temat.

Martha

Tak mnustwo badań jest prowadzonych na ten temat, najwięcej badań na ten temat przprowadzili fałszerze :)

Gościu ja nie o twoich błędą ortograficznych.

ocenił(a) film na 10
Negative

Mnie się wydaje że jest wiele z tych badań jest prawdziwych ^^

kinkeit

Kolejny przypalowy ignorancie jezykowy, dam ci dobra rade. Zniknij ze swiatowej sceny internetowej bo robisz z siebie glupca.
Nikogo nie interesuje twoje dysmozgowie, wiec radze sie starac.

NIE dzieciom neostrady. Sorry za OT ;-)