wydaj hajs, na serwer, domenę, reklamę w google i co tym osiągnął pewnie KILKA OSÓB zaprotestuje, ale większośc się zahcęci jeszcze abrdziej HAHAHA ale to BEZNADZIEJNE, dla mnie przed kinem mógłby stać i biskup i mógłby mówić ze mnie wyklnie czy rzuci na mnie klątwe i tak na to pójdę, śmiejąc się głośno w twarz wszystkim co z tym filmem walczą...................... BUAAAAHAHAHAHAHAHAHA
Merlin jak jesteś takim zapalonym katolikiem to się lepiej nie wypowiadaj. Po pierwsze: ja nie widze sensu w zakładaniu takich protestów. I co myślisz że to coś da? Nie sądze.... Po drugie: Małolata pisze się razem a poza tym nią nie jestem, bo wierz mi że mam już swoje lata i wiem co pisze. I chciałabym jeszcze zauażyć że to głównie z tobą prowadzone są wojny na tym forum, zawsze zastanawiałam się dlaczego, no i już widze.... A jeśli Ci się pots nie podoba, to po co się tu wpisujesz?:)
ja naprawdę nie rozumiem dlaczego wszyscy zapaleni katolicy są tak bardzo przeciwni temu filmowi ;/ przecież każdy ma wybór i może wierzyć w co chce ;/ tacy ludzie są jakimiś wielkimi egoistami, "Kod..." nie pasuje do ich wyobrażeń o bogu więc najlepiej niech nikt go nie ogląda... ? ;/ bezsens.
zyjemy niestety w zacofanej moherowej polsce gdzie pelno odmiencow takich ktorzy np. zrobili www.protestuj.pl, durna strona, ktos chyba sie nudzil?!
Przecież to jest żałosne... "Jestem fizykiem, to będę protestował przeciwko matrix-owi bo jest on niezgodny z prawami fizyki czyli z moją wiarą.... Czy to nie jest to samo?? Ten kto wymyślił ten protest chyba nie wie czym różni się zwykła książka od Bibli. Tak samo powinny powstać protesty a propos 50 % innych książek... i wielu innym filmom np. Dogmie... Mam zamiar obejrzeć ten film i poczuć na sobie "negatywny wpływ" tego dzieła. Pewnie po objerzeniu go wyjdę na ulice z transparentem "JEZUS MIAŁ ŻONE". Tak... zdecydownie.. jestem przekonany, że właśnie tak postąpię.
No jasne.. im więcej nas tym lepiej. Kościół jest bardzo zły i musimy z nim walczyć Hahaahhaa :P :P :P :P :P :P Ten film spaczy mój malutki kruchutki rozumek... oj :(
No ale komuś sie chciało strona zrobiona przyzwoicie gorzej z tekstami na stronie. Cóż odnosze wrażenie że niektórzy tę książke traktują zbyt poważnie. Moim zdaniem jest średnia Dan Brawn ogólnie bazuje na jednym schemacie mnie bardziej sie podobały Anioły i Demony.
Jeżeli ktoś traktuje Dana Browna jako wyrocznie w sprawie swojej wiary to raczej dość przykre dla niego sądze że są lepsze autorytety a przeczytanie biblii nigdy nie zaszkodzi.