To nie jest znowu takie małe miasto. Jestem naprawdę zaskoczona, czekałam tyle na premierę a okazuje się, że chyba nie będą tego w ogóle u nas grać. Przynajmniej tak powiedziano mi w Cinema City:/
Jak jeszcze raz usłyszę gdzieś negatywne komentarze dot. piractwa... eh
Martyrs tez nie graja, nawet o koralinie nie wiedzialem, a chcialem pojsc w piatek na to haha, najgorsze jest to, ze trzeba czekac na edycje dvd w stanach, bo poki co na torrentach tylko jakies gowniane cam wersje.
No właśnie... rozumiem, że jakieś ambitne kino, mało popularne kino...
Już przyzwyczaiłam się do tego, że czasem trzeba czekać ponaaaaaaaaaaaaaad rok aby załapać się na jakiś fajny film np.na studenckich konfrontacjach filmowych albo podobnych festiwalach
Ale Koralina? Koralina 3D? Dlaczego? No po prostu nie zapłacę tych 30 złotych w obie strony do Warszawy jak mi poleciła pani bileterka w CC, no proszę....
Gdyby nie to, że chciałabym to obejrzeć w 3d i tak jak piszesz są same camy (nawet jeszcze nie sprawdzałam) już dawno bym to ściągnęła...
To jest naprawdę śmieszne, są filmy na które naprawdę bym chciała pójść do kina a nie dają mi takiej możliwości... To nie zdarzyło się pierwszy raz... i coraz częściej zastanawiam się nad tym czy wydać te 15-20 zł...