7,5 69 tys. ocen
7,5 10 1 69490
7,6 30 krytyków
Koralina i tajemnicze drzwi
powrót do forum filmu Koralina i tajemnicze drzwi

Nie jest to jednak film dla małych dzieci a najwyżej dla młodzieży.Małe dziecie po obejrzeniu tego nie będą mogły w nocy spać.Moim zdaniem określenie tego filmu jako familijny jest nieporozumieniem.

ocenił(a) film na 9
Predator10

to jest film familijny, ale... należy do nietypowego gatunku znanego horrorem dla dzieci, tym bardziej fajnym, że raczej boją się go bardziej dorośli, niż dzieci.
tak wyczytałam w opisie tego filmu na vod ;)

ocenił(a) film na 8
Nutelka9

"Horror dla dzieci" ?:) Czego to nie wymyślą żeby zachęcić do oglądania a swoją drogą "Koralina" kojarzy mi się z filmem "Gnijąca panna młoda" który jest animacją dla dorosłych.

ocenił(a) film na 8
Predator10

Świetna bajka...chciałbym 2 część ! xd czyste 8/10

Predator10

No i dobrze ci się kojarzy, bo należy do tego samego rodzaju animacji. Jest zaje####a!

ocenił(a) film na 8
Predator10

Film jak dla mnie świetny, ale moją 9letnią kuzynkę strasznie wystraszył i gdy tylko ktoś o nim rozmawia, zaczyna płakać O_o Chyba rzeczywiście film bardziej dla nastolatków i w górę.

ocenił(a) film na 9
franklysaid

Czy ja wiem? Moja siedmioletnia chrześnica, oglądała go z wielką pasją, po seansie powiedziała, że był "super". To już wszystko zależy od dziecka. Jednak chyba lepiej trochę poczekać, albo samemu pierw obejrzeć "Koralinę...", tak jak ja to zrobiłam i na gorszych momentach zasłaniać oczy, bo bajka jest naprawdę świetna.