7,5 69 tys. ocen
7,5 10 1 69490
7,6 30 krytyków
Koralina i tajemnicze drzwi
powrót do forum filmu Koralina i tajemnicze drzwi

byłam w cinema-city na owym filmie i zawiodła mnie jakość obrazu. cinema to nie offowe kino. spodziewałam się czegoś lepszego. czy wy macie takie same doświadczenia. oczywiście pod słowem jakość mam zastrzeżenia do ostrości, ponieważ kolor jest żywy, nawet gdy się go trochę "popsuje".

ocenił(a) film na 8
Qniczynka

Takie rzeczy zgłasza sie Obsludze Widza zaraz po zauwazeniu. Pracownicy Kabiny nie moga przez szybę okreslic jak TY odbierasz ten film. Nigdy nie mielismy problemow z ostroscia nawet w filmach 3D. Oczywiscie jest jeszcze co najmniej kilka mozliwosci - okulary byly zaparowane/niedoczyszczone lub po prostu masz cos z oczami - niczego nie mozna wykluczyc ;)

Geohound

niestety byłam w mieście, gdzie film nie był wyświetlany w 3D. i chętnie bym zobaczyła film w swoim mieście, w dobrym kinie, żeby porównać, jednak szkoda mi pieniędzy na to.

Qniczynka

najlepszą jakość filmow, szczegolnie 3D mają w Heliosie(kinoplex) u mnie w gdańsku to najlepsze kino! multikino, cinema city, silver screen nie umywa się do kinoplexu. I co dziwne w kinoplexie są tańsze bilety, super obsługa, wiekszosc filmow od 12 lat, i przede wszystkim duża odleglość między rzędami krzeseł wiec NIGDY nikt nam nie zasłania....

urson1

niestety w Krakowie kinoplexu nie ma. :/ już wolę kameralne offowe kina, wiadomo czego się po nich spodziewać...

urson1

nie zgadzam się. byłem w heliosie w płocku na krwawych walentynkach i jakość była tragiczna. swiatlo odbijalo mi sie od wewnetrznej strony okularow, nieostry obraz. w trakcie seansu zdjalem okulary i ogladalem bez okularow. masakra. kiedy obejrzalem sie dokola bylo tak samo. co z tego, ze w miescie sa dwa kina jesli novekino jest jeszcze gorsze. czekam az powstanie cinema city.

nikt

jak mozesz ie ni zgadzac skoro nigdy nie bylem w gadńsku w kinoplexie?! Kinoplex w Gdańsku ma najnowocześniejszą technologię filmow cyfrowych i 3D. Jeeej, pomyślałem wgl co piszesz?! Ni yles to co sie wypowiadasz?! Helios to firma ktoremu podegają rozne kina, jeszcze niedawno nasz kinoplex nie miał nic wspolnego z firmą helios! achhh, szkoda pisac...

urson1

sory za bledy ale klawiatura słaba.. "jak możesz się nie zgadzać skoro nigdy nie byłeś w gdańskim kinoplexie?"

urson1

sorki. ja mialem na mysli helios. traktuje siec jako calosc. i tyle. musielismy sie zle zrozumiec.