PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624698}

Kosmiczna katastrofa

Collision Earth
2011
3,4 587  ocen
3,4 10 1 587
Kosmiczna katastrofa
powrót do forum filmu Kosmiczna katastrofa

Niby bzdurka...

ocenił(a) film na 7

... ale cała seria kanadyjskich katastrofiaków jakoś dziwnie zgadza się z tym, co po cichu przyznaje zarówno NASA, jak wielu naukowców niezależnych. Coś w tym jest...

MaX_Q

lol
i co niby takiego przyznają?
Ludzie naiwni zawsze będą wierzyć w bajki i wymysły.

ocenił(a) film na 7
tomek2123

Poczytaj sobie: zmianynaziemi.pl , losyziemi.pl , prisonplanet.pl , newworldorder.com.pl , a może zrozumiesz, kto jest naiwny...

MaX_Q

ponownie pytam: i co niby takiego przyznają?

Nie mam czasu ani ochoty na czytanie tych głupawych stronek, wystarczy mi, że dawno temu naczytałem się o tych pierdołach które logiki się nie trzymały o dowodach nie wspominając.

ocenił(a) film na 7
tomek2123

No cóż, jeśli nie chce ci się otworzyć oczu na fakty, życzę miłego samopoczucia w krótkich spodenkach i gronie ignorantów :)

tomek2123

wiesz co mówili ludzie na dzień przed wybuchem 2 wojny światowej ?

markin

wiem ;) A teraz co niby ma to do rzeczy?

tomek2123

właśnie to

markin

czyli:>? Widzi mi się, że nie wiesz o czym mówisz.

tomek2123

jedyne co widać to to że ty nie wiesz o czym mówię

markin

ta, i przerzucaj się teraz człowieku zdaniami z dzieciakiem. Pa, pa i szczęśliwego życia w świecie iluzji jak też spisów od czapy. Aaaaa koniec świata się zbliża, nie jedzcie mięsa i przejdźcie na buddyzm! lol a i tak wszyscy umrą :)

tomek2123

Jesteś mistrzem ignorancji i protekcjonalności (jeśli w ogóle wiesz co te słowa znaczą, albo będzie ci się chciało to sprawdzić). Nie masz czasu i ochoty na czytanie "bzdurnych" stronek, bo i tak wszystko wiesz najlepiej. Żałosne. Skąd się biorą tacy jak ty?...

GABRIEL_san

Może już zajrzał na te bzdurne stronki i wie, że to strata czasu?
Ja zajrzałem teraz i widzę że są to głównie strony dla "wykluczonych informacyjnie typu drugiego". To znaczy dla takich, którzy potrafią włączyć internet, ale nie wiedzą jak weryfikować informacje i nie potrafią odróżnić sensownego artykułu od kompletnej bzdury. Przykładowo mam tam takie artykuły:

"Nasze Słońce umiera a 24 cykl słoneczny będzie jego ostatnim" - To dla ludzi którzy nie wiedzą co to jest Słońce i ile miliardów lat jeszcze będzie świecić.
"Noworoczne opryski chemiczne nad Polską." - a to dla ludzi którzy nie wiedzą co to jest smuga kondensacyjna i jak widzą samolot pasażerski, to się chowają bo myślą że rozpyla on chemikalia (chemtrails).

Krótko mówiąc - każde wejście na taką stronę sprawia, że człowiek staje się coraz głupszy. Nie zaglądanie tam jest mądrą decyzją.

Michal_50

Strasznie długa wypowiedź i całkowicie bezcelowa. Bo widzisz, ja nie oceniałem sensowności tych stronek i tego co tam wypisują, tylko postawę tego kolesia. Zerknij na drugą jego wypowiedź. Gość nie ma ochoty ani czasu na czytanie i sprawdzanie czegokolwiek, przy czym uważa, że sam wszystko wie najlepiej bez zagłębiania się w jakikolwiek temat i wzięcie pod uwagę, że może ktoś ma jednak jakieś podstawy do swojej opinii. Wkurzają mnie tacy ludzie na maxa.

MaX_Q

Podstawą tego filmu jest największa bzdura jaką można sobie wyobrazić. To ty poczytaj sobie czym jest magnetar, a może pojmiesz, że takie gwiazdy neutronowe mogą powstać tylko z największych gwiazd o olbrzymiej grawitacji. Niezależnie jednak od tego, gdyby w pobliżu naszego układu słonecznego pojawił się w jakiś niewyjaśniony sposób magnetar to nic by nie było w stanie ocalić życia na ziemi.
Dlaczego powstaje seria filmów o katastrofach? Dlatego, że wraz z końcem tysiąclecia i początkiem nowego, ludzie oczekują zmian, wymyślają sobie katastrofy a filmowcy dostrzegają okazję, by zarobić na ludzkich lękach i dlatego powstają takie filmy.
Żadne zmiany nie są gwałtowne, a nasze Słońce nie zmieni się w nic niezwykłego za naszego życia, ani za życia naszych dzieci, ani ich dzieci...

cyfrowy_baron

nie, nie! Koniec jest bliski! NWO spowoduje wielką erupcję na słońcu! W wyniku tego nastąpi przebiegunowanie jądra Ziemi i przez to Merkury wypadnie z orbity! A przez to roztopią się lodowce i nastąpi efekt cieplarniany! Wszystkiemu są winne korporacje z masonami na czele! I cykliści!

siriah

oraz Tusk, PO i Rosja!

kfcboy

Tiaaa i zapomniałeś dodać że Kononowicz:)

cyfrowy_baron

Panowie!!!
Każdego poglądy należy szanować!!
Dopiero co przeczytałem artykuł w newsweek`u jakoby Polacy już niedługo rozmawiać ze sobą nie będą mogli gdyż Tusk uważa Kaczyńskiego za świra a Kaczyński Tuska za zdrajcę i to się przekłada na całe społeczeństwo.
Dajmy więc przykład pozytywny na filmwebie i powiedzmy; każdy może mieć swoje zdanie nawet tak niedorzeczne jak wiara w przyczyny katastrof wymyślane przez debilnych scenarzystów z hollywood ha ha.
Pokój panowie, pokój :)

tompab

Nie, nie każdego poglądy należy szanować.
Wojen i zabijania w imię poglądów należy unikać, ale to nie znaczy też że dowolne brednie zasługują na szacunek. Jeśli ktoś jest głupi, to należy tę głupotę piętnować i starać się powstrzymać jej rozprzestrzenianie.

Michal_50

Popieram powyższą wypowiedź, jak też wcześniejsze dotyczące głupoty i braku umiejętności weryfikowania różnej maści informacji. Tacy oto ludzie, zawsze będą wierzyć w teorie spiskowe wg. macierewicza itp. bzdury... A wszystko to jak zawsze i na wieki wina tuska :)