... ale cała seria kanadyjskich katastrofiaków jakoś dziwnie zgadza się z tym, co po cichu przyznaje zarówno NASA, jak wielu naukowców niezależnych. Coś w tym jest...
Poczytaj sobie: zmianynaziemi.pl , losyziemi.pl , prisonplanet.pl , newworldorder.com.pl , a może zrozumiesz, kto jest naiwny...
ponownie pytam: i co niby takiego przyznają?
Nie mam czasu ani ochoty na czytanie tych głupawych stronek, wystarczy mi, że dawno temu naczytałem się o tych pierdołach które logiki się nie trzymały o dowodach nie wspominając.
No cóż, jeśli nie chce ci się otworzyć oczu na fakty, życzę miłego samopoczucia w krótkich spodenkach i gronie ignorantów :)
ta, i przerzucaj się teraz człowieku zdaniami z dzieciakiem. Pa, pa i szczęśliwego życia w świecie iluzji jak też spisów od czapy. Aaaaa koniec świata się zbliża, nie jedzcie mięsa i przejdźcie na buddyzm! lol a i tak wszyscy umrą :)
Jesteś mistrzem ignorancji i protekcjonalności (jeśli w ogóle wiesz co te słowa znaczą, albo będzie ci się chciało to sprawdzić). Nie masz czasu i ochoty na czytanie "bzdurnych" stronek, bo i tak wszystko wiesz najlepiej. Żałosne. Skąd się biorą tacy jak ty?...
Może już zajrzał na te bzdurne stronki i wie, że to strata czasu?
Ja zajrzałem teraz i widzę że są to głównie strony dla "wykluczonych informacyjnie typu drugiego". To znaczy dla takich, którzy potrafią włączyć internet, ale nie wiedzą jak weryfikować informacje i nie potrafią odróżnić sensownego artykułu od kompletnej bzdury. Przykładowo mam tam takie artykuły:
"Nasze Słońce umiera a 24 cykl słoneczny będzie jego ostatnim" - To dla ludzi którzy nie wiedzą co to jest Słońce i ile miliardów lat jeszcze będzie świecić.
"Noworoczne opryski chemiczne nad Polską." - a to dla ludzi którzy nie wiedzą co to jest smuga kondensacyjna i jak widzą samolot pasażerski, to się chowają bo myślą że rozpyla on chemikalia (chemtrails).
Krótko mówiąc - każde wejście na taką stronę sprawia, że człowiek staje się coraz głupszy. Nie zaglądanie tam jest mądrą decyzją.
Strasznie długa wypowiedź i całkowicie bezcelowa. Bo widzisz, ja nie oceniałem sensowności tych stronek i tego co tam wypisują, tylko postawę tego kolesia. Zerknij na drugą jego wypowiedź. Gość nie ma ochoty ani czasu na czytanie i sprawdzanie czegokolwiek, przy czym uważa, że sam wszystko wie najlepiej bez zagłębiania się w jakikolwiek temat i wzięcie pod uwagę, że może ktoś ma jednak jakieś podstawy do swojej opinii. Wkurzają mnie tacy ludzie na maxa.
Podstawą tego filmu jest największa bzdura jaką można sobie wyobrazić. To ty poczytaj sobie czym jest magnetar, a może pojmiesz, że takie gwiazdy neutronowe mogą powstać tylko z największych gwiazd o olbrzymiej grawitacji. Niezależnie jednak od tego, gdyby w pobliżu naszego układu słonecznego pojawił się w jakiś niewyjaśniony sposób magnetar to nic by nie było w stanie ocalić życia na ziemi.
Dlaczego powstaje seria filmów o katastrofach? Dlatego, że wraz z końcem tysiąclecia i początkiem nowego, ludzie oczekują zmian, wymyślają sobie katastrofy a filmowcy dostrzegają okazję, by zarobić na ludzkich lękach i dlatego powstają takie filmy.
Żadne zmiany nie są gwałtowne, a nasze Słońce nie zmieni się w nic niezwykłego za naszego życia, ani za życia naszych dzieci, ani ich dzieci...
nie, nie! Koniec jest bliski! NWO spowoduje wielką erupcję na słońcu! W wyniku tego nastąpi przebiegunowanie jądra Ziemi i przez to Merkury wypadnie z orbity! A przez to roztopią się lodowce i nastąpi efekt cieplarniany! Wszystkiemu są winne korporacje z masonami na czele! I cykliści!
Panowie!!!
Każdego poglądy należy szanować!!
Dopiero co przeczytałem artykuł w newsweek`u jakoby Polacy już niedługo rozmawiać ze sobą nie będą mogli gdyż Tusk uważa Kaczyńskiego za świra a Kaczyński Tuska za zdrajcę i to się przekłada na całe społeczeństwo.
Dajmy więc przykład pozytywny na filmwebie i powiedzmy; każdy może mieć swoje zdanie nawet tak niedorzeczne jak wiara w przyczyny katastrof wymyślane przez debilnych scenarzystów z hollywood ha ha.
Pokój panowie, pokój :)
Nie, nie każdego poglądy należy szanować.
Wojen i zabijania w imię poglądów należy unikać, ale to nie znaczy też że dowolne brednie zasługują na szacunek. Jeśli ktoś jest głupi, to należy tę głupotę piętnować i starać się powstrzymać jej rozprzestrzenianie.