Nie rozumiem tej całej nagonki wokół tej postaci. Te wszystkie gatki o poprawnościach politycznych związanej z jej wyglądem zewnętrznym. Kiedy oglądałem pierwszą część z 1996 roku byłem dzieckiem i nie było gadania o tym żeby postać animowana nie mogła wyglądać seksownie. Mi się Lola z pierwszej podobała, ale nie za wygląd czy erotyzm tylko za charakter, stawianie na swoim i nie mówiąc o świetnej chemii między nią i Bugsem . A potem gdy się w nim zakochuje wcale nie traci charakteru. A w dwójce wszystko w niej pozmieniali nie tylko zewnętrzny wygląd. Ci co mogli oglądać jakieś filmy lub komiksy kiedy Lola oficjalnie została przyjęta do zespołu Looney Tunes pewnie wiedza o co chodzi. Mówi się że to wszystko miało służyć ulepszaniu kobiecych postaci, ale jak wyszło każdy wie.
Wiesz o co walczą aktywiści(Sweet baby, lewactwo, chorzy ludzie, eko-zrąby, globalistki od ocieplenia klimatu itd, LBGT, te idiotki co chodzą na czarne marsze, feministki, itd) Ci wszyscy "ludzie" nie walczą o tolerancję ani o pokój na świecie. Im zależy jedynie na pieniądzach i władzy. Zmienili Lolę, ponieważ lewactwo to 30/40% ludzi dzisiaj, a więc wiele wyborców nie poszłoby do kina. A wiesz dlaczego? nie dlatego że gdyby zostawili jej wygląd taki jaki był dawniej, to sale były by puste, tylko dlatego że Ci ludzie dzisiaj mają władze i to oni dyktują warunki co Ty masz oglądać. A to już wina Unii Europejskiej itd. itd. bo tam 90% ludzi ma kontakty z mafią, korupcją, handlem żywym towarem, mordowaniem ludzi, ustawami czy możesz nosić broń legalnie czy też nie, czy aborcja to grzech itd. Jak to powiedział Dario, ludzie ludzi robią, ale to kto za tym stoi, nigdy się o tym nie dowiesz. Można się śmiać, co tam jakaś bajka, ale to będzie miało ogromne negatywne reperkusję w przyszłości, już widać jak Unia chcę aby czarna rasa zapładniała białe kobiety. Ponieważ wszyscy mają być równi. Nieważne że czarni to gwałciciele, mordercy i złodzieje. "Nasze" wchłoną te geny a potem ich dzieci. Dlaczego zmienili wygląd Loli? dla PIENIĘDZY, jeśli masz pieniądze możesz wywierać ogromny wpływ na inne Państwa, narody, systemy i ideologię(to tylko o to chodzi). Politycy boją się takich chorych aktywistek oraz Sweet baby którzy zastraszają cały świat że jeśli w grze np. nie będzie gejów i lesbijek to zapłacicie nam odszkodowania za to. Poczytaj sobie(jak jesteś graczem o grze Wukong). Sweet baby jawnie chciało wymusić 7milionów odszkodowania za to że w tej grze nie dodano kobiet ani Chińczycy nie zaprosili ich do współpracy. Ci wszyscy aktywiści swoimi dochodami wymuszonymi przez groźby, że biała rasa oraz prawica nie tolerują(wiadomo czego), zawłaszczają sobie dobra naturalne na ziemi w tym gospodarkę. Na świecie nie chodzi o to że Ty masz rację, on ma rację itd. Rację ma ten kto ma pieniądze i udaję zawsze poszkodowanego i gra niewiniątko. Pamiętaj o tym.