Co było na zdjęciach które oglądali w przedszkolu Nancy z tym kolegą ?? Ps. Jak dla mnie najlepsza część trlogii. Plus za efekty specjalne ( np. gdy Nancy idzie przez korytarz i nagle zaczyna sie topic we krwi) no i wiele innych.. duzo by wymieniać : ] Czekam na kolejne części o ile będą. 10/10 Polecam!
Wg. ciekawostek jest: "... zdjęcia były polaroidami małych dziewczynek połączonymi z prawdziwymi polaroidami, które wzięto z medycznych operacji. " Czyli wszystko jasne ; ]
No trylogia. Siedem filmów to przecież trylogia. :P
Dla mnie film był średni. 5/10 na więcej nie zasłużył... To nie jest Freddy...
No nie trylogia, ale film jak najbardziej super! nawet z innym aktorem niż w poprzednich częściach ;p
"szkoda ludzi na takich jak ty;"
rownie zabawno-zenujace jak 7mio czesciowa trylogia.
buehehe. dorosnij, naucz sie myslec, naucz sie pisać. dopiero wtedy zabieraj glos.
o jakiej trylogii Ty mówisz? To jest 9 film z kolei z Krugerem.
jeśli chodzi o film.. cóż jak to współczesne remake'i - dla mało wymagającego widza będzie jak w sam raz.. a że takich cała masa..
W stosunku do oryginalnej serii, a szczególnie części 1 i 3 to nie ma w ogóle co porównywać.
Obejrzałem wyłącznie z sentymentu.. i oczywiście zawód (szczególnie Haley w roli Kruegera nie dorasta do pięt Englundowi) jak to w przypadku remake'ów, ale nie był aż tak tragiczny jak remake Friday the 13th.