Koszmar z ulicy Wiązów

A Nightmare on Elm Street
2010
6,0 60 tys. ocen
6,0 10 1 59871
4,0 22 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów

Nie mówiłem że gniota z tego zrobią? Jestem zawiedziony na maksa, Freddy nie żyje, szkoda....

impaler1

[Spoiler]
Końcowa scena filmu wskazuje na to, że Freddy żyje. Zresztą nie odnaleziono jego ciała w płonącym budynku przedszkola.

ocenił(a) film na 5
Rhaane

[Spoiler]
Jak nie żyje, jak żyje? ;)
Filmu jeszcze nie widziałem, ale nie można założyć, że Freddy zginał, bo to przecież zależy tylko od scenarzystów. Jak zechcą, to wskrzeszą, byle jakim sposobem. ;p
Zresztą Rhaane pisze, że ciała nie znaleziono, najlepszy dowód.

a poza tym produkcja filmu kosztowała 35mln usd, a zarobił już 105mln,
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=nightmareonelmstreet10.htm
więc nawet odejmując koszty marketingu, to spokojnie można założyć, że się zwrócił, zwłaszcza, że projekcje wciąż trwają (choćby w naszych kinach film dopiero od 16.07).
Dlatego pewnie można szykować się na kolejną część... ;]

ocenił(a) film na 10
Muszrom

wczoraj byłem w kinie na Koszmarze z ulicy wiązów z mordeczkami z osiedla i powiem, że film daje rade ale nie jest tym czego sie spodziewałem, bardziej przypadł mi do gustu zeszło roczny piątek 13-go ale są gusta i guściki, chyba za bardzo sie ujarałem i bardziej mnie to śmieszyło niż straszyło :)) ale nie żałuje wydanych pieniedzy na bilet, troche za mało akcji w tym filmie i to mnie najbardziej uderzyło, a co do klimaty było niezle 7/10 to moje zdanie, więcej nie dam bo czegoś tu brakuje, z resztą sami zobaczycie i ocenicie... 3majta sie :]