PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472396}

Koszmar z ulicy Wiązów

A Nightmare on Elm Street
2010
6,0 60 tys. ocen
6,0 10 1 59561
3,8 27 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów

Końcówka

ocenił(a) film na 6

Mam pytanie bo tego troche nie zrozumiałam ;D
Po co on wyskoczył z tego lustra i zabił matke tej dziewczyny ? postanowił sie zemścić teraz na rodzicach czy co?.. ;o
I Wgl jak on przeżył przecież mu ta Nancy łeb obcieła ?

ocenił(a) film na 7
Wiki69

no, że będzie kolejna część napewno......:p no ale co zrobić:)

ocenił(a) film na 6
Wiki69

Jak bys kobieto ogladala chociaz kilka z oryginalnych czesci o Freddym to bys wiedziala, ze wyciagniecie go ze snu do rzeczywistosci i zabicio go tam nic nieda. Jedynym sposobem by pozbyc sie Freddiego jest calkowicie o nim zapomniec. Jedynie pamiec i wspomnienia o nim utrzymuja go przy zyciu w swiecie snuw.

GHOST_RIDER_4

"snuw" he he. Dobre

ocenił(a) film na 6
rico83

GHOST_RIDER_4 ok dobra chłopie bez nerwów nie chciałam oglądać tych starszych wersji.
Zrobiłeś powalający błąd ortograficzny ;D
Ale dzięki za odpowiedź ;*

ocenił(a) film na 5
GHOST_RIDER_4

osoby ktore robia taki blad jak SNUW uwazam za bezmózgów ;)

ocenił(a) film na 3
piotruchowy

Snoooff siem muwi !!!!!!!!!!!

Puszcza03

jesteście strasznie złośliwi :P nie mówcie tak, bo się ta osoba w sobie zamknie :P a za odpowiedź wielkie dzięki, bo ja również starszych wersji nie widziałam i też tego nie rozumiałam ;)

lilly89

no aż do "snuw" gościu gadał w miarę do rzeczy, ale to jest ten tak zwany epic facepalm właśnie :D

GHOST_RIDER_4

za "SNUW" masz plusa :D

ocenił(a) film na 6
jabolowy_jazzman

Mam jeszcze jedno pytanie jak Fredii czy jak tam to sie pisze zabił tą matkę tej dziewczyny i wciągną ją do lustra to ona śniła czy to było na jawie ? Bo ona go wzięła z tych snów do realnego świata to jak bd następna część to fedi nie będzie już w snach tylko w realnym świecie? przepraszam za chaotyczną wypowiedź ale nie umiałam tego inaczej sformułować xD

użytkownik usunięty
Wiki69

Mysle,ze to bylo na jawie. Teraz bedzie sie mscil na tych rodzicach,zaczynajac od matki Nancy. :) Film naprawde dobry,w zyciu tak sie balam. ;D

ocenił(a) film na 6

Aha :D
Ja widziałam straszniejsze horrory od tego na tym przestraszyłam sie 2 razy ;)

Wiki69

a ja się śmiałem przez cały seans... moim zdaniem godnym polecenia fragmentem filmu jest jedynie OSTATNIA SCENA ( własnie z matką wciągnięta do lustra ) . Generalnie film taki sobie, bez rewelacji ( jak dla mnie zbyt przewidywalny ) . no ale co kto lubi... :)

ocenił(a) film na 8
Wiki69

spoilery mogą być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To było na jawie,nie będzie zemsty na rodzicach dementuje to,zrobili to sceną ponieważ bo była oryginale,i dlatego że będzie druga cześć.Jak znam życie to będzie nowa historia,pewnie dwójce będzie tylko Nancy i ją Freedy zabije na początku i się rozpocznie druga cześć:)