Mam pytanie bo tego troche nie zrozumiałam ;D
Po co on wyskoczył z tego lustra i zabił matke tej dziewczyny ? postanowił sie zemścić teraz na rodzicach czy co?.. ;o
I Wgl jak on przeżył przecież mu ta Nancy łeb obcieła ?
Jak bys kobieto ogladala chociaz kilka z oryginalnych czesci o Freddym to bys wiedziala, ze wyciagniecie go ze snu do rzeczywistosci i zabicio go tam nic nieda. Jedynym sposobem by pozbyc sie Freddiego jest calkowicie o nim zapomniec. Jedynie pamiec i wspomnienia o nim utrzymuja go przy zyciu w swiecie snuw.
GHOST_RIDER_4 ok dobra chłopie bez nerwów nie chciałam oglądać tych starszych wersji.
Zrobiłeś powalający błąd ortograficzny ;D
Ale dzięki za odpowiedź ;*
jesteście strasznie złośliwi :P nie mówcie tak, bo się ta osoba w sobie zamknie :P a za odpowiedź wielkie dzięki, bo ja również starszych wersji nie widziałam i też tego nie rozumiałam ;)
Mam jeszcze jedno pytanie jak Fredii czy jak tam to sie pisze zabił tą matkę tej dziewczyny i wciągną ją do lustra to ona śniła czy to było na jawie ? Bo ona go wzięła z tych snów do realnego świata to jak bd następna część to fedi nie będzie już w snach tylko w realnym świecie? przepraszam za chaotyczną wypowiedź ale nie umiałam tego inaczej sformułować xD
Mysle,ze to bylo na jawie. Teraz bedzie sie mscil na tych rodzicach,zaczynajac od matki Nancy. :) Film naprawde dobry,w zyciu tak sie balam. ;D
Aha :D
Ja widziałam straszniejsze horrory od tego na tym przestraszyłam sie 2 razy ;)
a ja się śmiałem przez cały seans... moim zdaniem godnym polecenia fragmentem filmu jest jedynie OSTATNIA SCENA ( własnie z matką wciągnięta do lustra ) . Generalnie film taki sobie, bez rewelacji ( jak dla mnie zbyt przewidywalny ) . no ale co kto lubi... :)
spoilery mogą być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To było na jawie,nie będzie zemsty na rodzicach dementuje to,zrobili to sceną ponieważ bo była oryginale,i dlatego że będzie druga cześć.Jak znam życie to będzie nowa historia,pewnie dwójce będzie tylko Nancy i ją Freedy zabije na początku i się rozpocznie druga cześć:)