Koszmar z ulicy Wiązów

A Nightmare on Elm Street
2010
6,0 60 tys. ocen
6,0 10 1 59871
4,0 22 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów

Taki rodzaj kina moze i robil wrazenie 20 lat temu ale teraz... Praktycznie cala oś fabuly opiera sie na kwestiach scen. Sen...pobudka...sen...pobudka i tak w kolko.Do tego spalony kolezka biegajacy za dzieciakami z rekawica z nozami.Przeciez to smieszne jest. Nie powiem kiedys jak ogladalem pierwszy raz freddiego to robil wrazenie ale wtedy to ja mialem moze z 12 lat. Ten film nie emanuje zadnego rodzaju groza, pare jump scenek i to by bylo na tyle.W moim odczuciu jest kiepski.Ocena 3/10

arielos

W pelni popieram, ten film moze imponowac co najwyzej 12latką max

ocenił(a) film na 8
Katsper

Widzę że muszę cię wyśledzić po adresie IP,wywieźć do lasu dopierdolić i zakopać żywcem,bardzo mnie o to prosisz czuję...

ocenił(a) film na 7
Katsper

Katsper nie widział filmu, ale co tam ocenia :D kolejny As na filmwebie! brawo

:D człowieku jesteś dobry , sam chyba masz góra 12 lat, bo Twoje odpisywanie i wypowiadanie się na każdy post na temat filmu, którego nie oglądałeś to hmm jak by to nazwać ? hmm jest dziwne , jakieś ukryte kompleksy czy jak ? :D

gdzie tu jest sens ja się pytam ? :D ?

ja mówię STOP głupocie!!!!

rbk23

chyba ty nie widziales filmu...

ocenił(a) film na 7
Katsper

mówię STOP głupocie!!!

zapamiętaj to sobie :) i więcej nie pisz do mnie!

filmu nie widziałem, wspominałem o tym w poprzednich postach tak, że ameryki nie odkryłeś... :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Katsper

kurwa troche szacunku ;p
za krótki <br/> za krótki <br/>

arielos

"Taki rodzaj kina moze i robil wrazenie 20 lat temu ale teraz" no proszę Cie, chyba żartujesz. oglądałem niedawno po raz kolejny pierwszy "Koszmar..." i nadal robił na mnie wielkie wrażenie. i wg mnie jest całkiem straszny [o ile w ogóle film można nazwać strasznym, gdy jest z definicji fikcją]. a co do remake'u coraz bardziej zastanawiam się czy chce mi się go w ogóle oglądać, chyba po raz kolejny obejrzę pierwsze siedem części, zamiast pakować się w ten gwałt na Freddym ;] szkoda, że nie nakręcili kontynuacji, to by może i miało jakiś sens.

ocenił(a) film na 7
kangur_msc_CM

Muszę się co do polowy Twojej wypowiedzi zgodzić .Film kiedy oglądało się 10 lat temu można bylo się bać rzeczywiście.Teraz będe musiała jeszcze raz chyba pierwszą wersję oglądnąć żeby soebie porównać.Ale co do oceny 3/10 nie mogę się zgodzić .wualaa
Remake niewypadł jakoś strasznie 'Piątek 13th ' Był Lpszym remake choć to Freedy zawsze był tym moim ulubionym bohaterem horrorów...