Koszmar z ulicy Wiązów

A Nightmare on Elm Street
2010
6,0 60 tys. ocen
6,0 10 1 59871
4,0 22 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów

Rozumie że ten film odbiega od oryginału-ok,ale niewybacze im tego ze z Kruegera zrobili pedofila!

Berith7777

a jak to było w oryginale?

ocenił(a) film na 7
mrowka1504

Był mordercą dzieci.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Berith7777

No właśnie ja też nie mogłam uwierzyć, że zdecydowali się na taką opcję. Moim zdaniem pomysł nietrafiony.

ocenił(a) film na 7
eveline_v

Podobnie zrobili z Michaelem Myersem(Halloween-Rob Zombie)-pokazali że pochodził z patologicznej rodziny,co jest kompletna bzdurą i mija sie z celem.

Berith7777

jeśli chodzi o Myersa to mi bardziej spodobał się remake. Przynajmniej wiedziałam że miał młodszą siostrę co w oryginale nie było wyjaśnione. Bardziej skupili się na postaci Myersa co jak dla mnie było trafione.

ocenił(a) film na 7
mrowka1504

Ok rozumie-z tym że Michael Myers pochodził z dobrego domu i dlatego jego zbrodnia była tak przerażajaca.Mam nadzieje ze juz wiesz o comi chodzi.

Berith7777

Nie wiem, czy tak od razu zrobili z niego pedofila. Może on sie po prostu nad tymi dziećmi znęcał.

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Zobacz jeszcze raz film prosze.

Berith7777

Nie mam zamiaru drugi raz oglądać tego chłamu.

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

heheh-ok-nie nalegam.

Berith7777

Nie wiem czemu tak mi się wydawało, może po prostu nie zauważyłam kiedy było dokładnie pokazane, że on był pedofilem. Ale nawet nie interesuje mnie tak bardzo ten film, żeby go znowu oglądać.

Valenciaa

Chyba byłam zbyt zajęta nabijaniem się z aktorstwa.

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

;)Może tak-Pozdrrawiam

Berith7777

Ja również

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Wes Craven kilkakrotnie wspominał,że w jego zamyśle Freddy był pedofilem,ale nie wiadomo było,jak publiczność to przyjmie itd.więc w filmie wspomniano tylko,że był mordercą dzieci..,skoro osoba,która stworzyła Freddy'ego stwierdziła,że jest on pedofilem,to pewno nim był :D co nie zmienia faktu,że remake się nie umywa do oryginału ;)

ocenił(a) film na 7
inka83

Tego niewiedziałem a propo zamierzenia Wesa Cravena.Bardzo ciekawe,dzieki za informacje.To by usprawiedliwiało chociaz odrobine ludzi którzy "grzebali" przy tym filmie.