Koszmar z ulicy Wiązów

A Nightmare on Elm Street
2010
6,0 60 tys. ocen
6,0 10 1 59871
4,0 22 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów

Film mam zamiar obejrzeć w najbliższym czasie. a tak odbiegając od tematu mam wielką prośbę. poszukuje pewnego filmu od dluzszego czasu i juz nie wiem gdzie się zwrócić. napisze tyle ile z niego pamiętam : kobieta miała męża i miał on chyba romans z jej siostrą, któregoś dnia pojechali nad jakąś taką przepaść i była tam barierka obluzowana, miała na niej usiąść ta żona tego faceta gdyż on i siostra tamtej chcieli sie jej pozbyc ale pech chcial ze oparła sie o nią wlasnie ta jej siostra i spadła, pamiętam że w powietrzu jeszcze chyba przez chwile unosił sie taki szal. potem ta babka która straciła sisotre nabawiła się strasznego lęku wysokości, i ciągle miała jakieś zwidy, widziała tą siostre popadała juz w taką paranoje. wiecej nie pamietam. nie wiem ile z tego sie zgadza bo film ogladalam dawno ale moze wam to cos mówi ? jeśli ktoś coś sobie przypomina to prosze o pomoc moze ktos zna tytul.

ocenił(a) film na 1
merry_5

Ten film to NIE PATRZ W DÓŁ (Wes Craven Presents Don't Look Down), kiedyś często emitowany na Hallmarku.

http://www.filmweb.pl/f87989/Nie+patrz+w+d%C3%B3%C5%82,1998

ocenił(a) film na 8
Mr__Unknown

o dzięki wielkie :)

merry_5

Klaudia zeby Ci sie czasem ta fabula za bardzo nie spodobala hahahahahaha

ocenił(a) film na 8
merry_5

Nie patrz w dół