Koszmar z ulicy Wiązów

A Nightmare on Elm Street
2010
6,0 60 tys. ocen
6,0 10 1 59871
4,0 22 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów

Dzwoniłem do Warner Bros i powiedzieli, że film będzie w kinach 14 lipca, przez co zainteresowanie tym filmem pewnie spadnie, z tego co widzę po ocenach.

ocenił(a) film na 7
Mr__Unknown

14 lipiec ??? jakieś żarty ? byłem nastawiony na 3 czerwca teraz widzę, że 6 czerwca, a tu jeszcze dzisiaj takie info że 14 lipiec ? chyba jaja sobie robią z nas :/ tyle w tym temacie

ocenił(a) film na 7
rbk23

pisałem dzisiaj do swojego kina i odpisali mi, że premiera odbędzie się 16 lipca! brawo polscy dystrybutorzy! :/

rbk23

No to piknie. Później oczywiście pretensje, że piractwo itd. Normalnie ZARAZ POLSKA.

ocenił(a) film na 4
Mr__Unknown

To niech spier***lają. Do czerwca bym poczekal a tak Obejrze cama. Pierwszy raz od kilku lat.

ocenił(a) film na 10
Mr__Unknown

Ja dzwoniłem dzisiaj do kina i powiedzieli mi 14 maja :)

ocenił(a) film na 7
MansonBest

ale którego roku 2010 czy 2011 ? lepiej zapytaj się jeszcze raz bo nigdy nic nie wiadomo :D

ocenił(a) film na 7
rbk23

Witam !!
Wczoraj kiedy przeczytałam wasze wpisy postanowiłam napisać do siebie do kina w Szczecina co z premierą, w sumie oni powinni się orientować w takich sprawach... Dziś dostałam odpowiedź, że premiera jest przewidziana na 4 czerwca (oczywiście tego roku)... Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
rbk23

Oczywiście że 2010 roku. A niby kiedy ? <zakrótki>

ocenił(a) film na 1
MansonBest

No to te kina mają nieaktualne informacje, bo ja dzwoniłem do polskiego dystrybutora, który rozprzestrzenia film po naszym kraju, zatem dzwoniłem do "źródła".

Mr__Unknown

Ktoś tu wyżej nie rozumie ironii..Lol..

W USA juz go maja.. My jak zwykle musimy czekac..

aPosing

yyy... mleko!

A później będą w szoku, że nawet 1 osoba w Polsce nie przyjdzie na ten film, jak z 14 maja przesunięto premierę na 14 lipca (a może się ona jeszcze przesunąć). :P

Przecież do tej pory w necie będą screenery i R5 w świetnej jakości z napisami, kto na to pójdzie? Gdy jeszcze premierę przesunięto na 3czerwca, miałem zamiar iść, do kina, teraz absolutnie NIE!

ocenił(a) film na 7
Juby_

Ja pójdę, ale te przekładanie premiery to wielka przesada.

ocenił(a) film na 6
ken_tucky

premiera na początku miała być 14 maja bravo nie dość ze na czerwiec przesunęli to teraz na lipiec ;/

Mr__Unknown

W lipcu to niech go sobie w dupe wsadza!