Dzwoniłem do Warner Bros i powiedzieli, że film będzie w kinach 14 lipca, przez co zainteresowanie tym filmem pewnie spadnie, z tego co widzę po ocenach.
14 lipiec ??? jakieś żarty ? byłem nastawiony na 3 czerwca teraz widzę, że 6 czerwca, a tu jeszcze dzisiaj takie info że 14 lipiec ? chyba jaja sobie robią z nas :/ tyle w tym temacie
pisałem dzisiaj do swojego kina i odpisali mi, że premiera odbędzie się 16 lipca! brawo polscy dystrybutorzy! :/
To niech spier***lają. Do czerwca bym poczekal a tak Obejrze cama. Pierwszy raz od kilku lat.
ale którego roku 2010 czy 2011 ? lepiej zapytaj się jeszcze raz bo nigdy nic nie wiadomo :D
Witam !!
Wczoraj kiedy przeczytałam wasze wpisy postanowiłam napisać do siebie do kina w Szczecina co z premierą, w sumie oni powinni się orientować w takich sprawach... Dziś dostałam odpowiedź, że premiera jest przewidziana na 4 czerwca (oczywiście tego roku)... Pozdrawiam
No to te kina mają nieaktualne informacje, bo ja dzwoniłem do polskiego dystrybutora, który rozprzestrzenia film po naszym kraju, zatem dzwoniłem do "źródła".
yyy... mleko!
A później będą w szoku, że nawet 1 osoba w Polsce nie przyjdzie na ten film, jak z 14 maja przesunięto premierę na 14 lipca (a może się ona jeszcze przesunąć). :P
Przecież do tej pory w necie będą screenery i R5 w świetnej jakości z napisami, kto na to pójdzie? Gdy jeszcze premierę przesunięto na 3czerwca, miałem zamiar iść, do kina, teraz absolutnie NIE!
premiera na początku miała być 14 maja bravo nie dość ze na czerwiec przesunęli to teraz na lipiec ;/