czy jest jakieś zdanie takie bardzo charakterystyczne, które wypowiadał fredyy? czy to przed zabójstwem, czy tez tak żeby nastraszyć dzieciaków. Tak jak np w ,,Krzyku: morderca się pytał,,jaki jest twój ulubiony straszny film" - czy jakoś tak.
Np.Freddy mówi:,,Ale ja go tylko pogłaskałem oj w mózg i serce"
Freddy mówił:,,Czy wiedziałeś że mózg działa przez 7 min po ustaniu pracy serca"
Freddy mówił:,,Czego ja chcę?Hyym a umiesz wskrzeszać zmarłych lub cofnąć się w czasie.Nie tak też myślałem"
Takich tekstów jest więcej ale nie pamiętam wszystkich bo oglądałem ten film dawno temu.
ale chodziło mi o coś bardzo charakterystycznego, że wiadomo że to zdanie wypowiedział freddy. tak jak słynna kwestia terminatora ,,ja tu wrócę", czy robocop - ,,pójdziesz ze mną żywy czy martwy".
Oczywiście "choć do tatusia" i jeszcze tekst który w cz."Freddy nie żyje:....." pokazany na początku jako cytat "To najlepszy czas antenowy, suko"
w remaku mowił : '' pamietasz mnie ? czesto mowil slowo pamietasz xdd a inne fajne taksty to ''tylko go glaskałem'' ''wiesz ze po ustaniu akcji serca mozg dziala jeszcze przez 7 min, mamy 6 minut na zabawe'' - to mnie rozwalilo , dalej
Jessie: Boże
Freddy to nie Bóg,to ja fajnie to wypowiedział ''jost mee ""
'' dlaczego nie chcesz zdechnąć ?!?!
'' oo i ten supcio
nancy : (pie* prze cie )
F : oo chetnie,ale nie tak szybko
haha