PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583957}

Kot w Paryżu

Une vie de chat
2010
6,8 2,4 tys. ocen
6,8 10 1 2388
5,8 6 krytyków
Kot w Paryżu
powrót do forum filmu Kot w Paryżu

już myślałam,że to jakaś fajna ,ładna bajeczka, i nagle widze scene gdzie szczeka piesio na łażącą po
murze dziewuchę i nagle spod jej nóg spada cegła i miażdży psa. To ma być ładna bajka?! Biedny
pies. Jak można takie okrucieństwo pokazywać.

fillemo12

Po pierwsze - to był pustak. Po drugie - pies przeżył. Takie sytuacje zdarzają się w wielu filmach animowanych, choćby w Looney Tunes, a także w komediach powszechnie uznawanych za rodzinne ("Home Alone"). Po trzecie - to był wypadek. Wcześniej właściciel rzucał w psa kapciami, co moim zdaniem było bardziej niewłaściwe - z jego strony. Jeśli chodzi o film, to jest po prostu dość realistyczny. Nie wiem, czy odpowiedni dla dzieci, na pewno nie dla najmłodszych. Natomiast wziąwszy pod uwagę, że akcja toczy się w świecie kryminalistów i rzezimieszków, nie ma w nim aż tak wiele agresji. Czterech złoczyńców to zwykłe "ciapy", które zajmują się ciemnymi sprawkami z braku lepszego pomysłu na życie, herszt jest szalony, a złodziej - szlachetny. Nie ma Wielkiego Zła, typowego dla większości filmów animowanych.

użytkownik usunięty
fillemo12

już myślałem,że to jakiś fajny ,ładny użytkownik, i nagle widze zdjęcie gdzie jest jakiś umalowany potwór jak silver banshee i nagle spod jego komentarza wychodzi żółć i miażdży bajke. To ma być ładny użytkownik?! Biedny
film. Jak można takie okrucieństwo pokazywać