PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=824422}

Koty

Cats
2019
4,0 7,6 tys. ocen
4,0 10 1 7606
2,8 45 krytyków
Koty
powrót do forum filmu Koty

Poszłam na ten film z czystej ciekawości, aby zobaczyć czy jest tak potwornie źle, jak większość twierdzi. Okazało sie, że 2h minęły jak z bicza strzelił, a sam musical mnie absolutnie kupił.
Rozumiem, że film może nie przypaść wszystkim do gustu. Myślę, że przede wszystkim trzeba lubić musicale. Nie ma w nim wiele dialogów, praktycznie wszystkie kwestie są zaśpiewane, ale za to jak przecudownie. Fabuła bardzo prosta i krótka, ale przyjemna. Choreografia jest imponująca, a te wszystkie wyuczone "kocie ruchy" bardzo przypominały mi własnego kota. Każdy z bohaterów był na swój własny sposób wyjątkowy i śmiało mogę powiedzieć, że każdy kto ma kota, znalazłby jakieś jego cechy wspólne z tymi postaciami.
Wiele osób nawet nie widząc filmu, ma o nim złe zdanie przez efekty specjalne. Według mnie, wygląda to nietypowo, ale nie odrzucająco. Po około 15 minutach filmu całkowicie sie przyzwyczaiłam do futerka i innych kocich rzeczy.
Jestem szczęśliwa, że wybrałam sie do kina i nie posłuchałam tych wszystkich negatywnych komentarzy.