Wmieszali Science-Fiction do Westernu. Zasłużone 1/10.
Film może Ci się nie podobać. ale trochę obiektywizmu oceniłeś na 1 mimo że film ma całkiem dobre efekty specjalne i w ogóle sztab ludzi napracował się, żeby ten film powstał, więc mógłbyś to docenić.
Ja z reguły nie lubię filmów z efektami specjalnymi(choć są zawsze od tej reguły wyjątki). Po prostu mi się ten film nie podoba. Pozdrawiam.
A ja właśnie czekałem, aż ktoś osadzi wątek typu inwazja obcych itd. który zwykle osadzony jest w przyszłości lub współczesności, w XIX wieku lub wcześniej. Efekt może być ciekawy, okaże się. Przecież to właśnie SF, fikcja naukowa... czy to znaczy, że obcy mogą ludzi najechać tylko w zaawansowanej przyszłości?
Co ty od ET chcesz? To dobry film w którym kosmita nie jest przedstawiony jak agresor a Ziemianie jako owieczki.
Boś burak, bardzo oryginalny pomysł bo niby czemu obcy muszą zawsze przylecieć w przyszłości?
Jest to coś nowego.. Dobry pomysł, ale moim zdaniem mogli zrobić ten film fajniej..
~MlodocianeOko~
Może w USA mają jakieś inne chęci tworzenia takich filmów niż tylko dla kasy.
Jakieś ziarenko prawdy w tym jest, sprawdźcie sobie
Ancient Aliens Sezon 3, odcinek 1 ;] dodam, że znalazłem to po obejrzeniu filmu.
http://www.filmweb.pl/serial/Ancient+Aliens-2009-514696
masz racje,marny ten film,zasnąłem,w ogóle nudny i taki jakiś bez fabuły jakby,dziwaczny,przypominał mi troche 'wojne światów'
Ktoś, kto decyduje się na obejrzenie filmu pt. Kowboje i Obcy a potem krytykuje fakt, że w filmie są kowboje i obcy musi być niespełna rozumu.
Film w swojej konwencji jest rozrywkowy i całkiem przyjemny. Kto powiedział, że kosmici to domena futuryzmu? Równie dobrze kosmici mogli nawiedzić starożytny Egipt.
Ten, kto stworzył ten wątek tylko się skompromitował.