Świetna kombinacja ! Aktorzy w rolach głównych nasuwają skojarzenia do Jamesa Bonda i Indiany Jonesa , do tego dziki zachód , kosmici , indianie , nieznana postać kobiety ... cudowne! Film od poczatku do końca trzyma w napięciu, świetnie skonstruowany , swietnie zagrany, oby powstało takich filmów więcej !
No może nie koniecznie zajebisty, ale nie ukrywam też mi się bardzo podobał. Ciekawe połączenie, Dziki zachód kontra obcy daje dość wciągający motyw. Moja ocena to 7
Szczeże mówiąc spodziewałam sie ze bedzie trochę bardziej zabawny i spektakularny ale i tak jestem zadowolona z efektu twórców :)
poczatek troszke mi zajechał nudą, wprowadzenie w się dosc ciąglo ale z biegiem akcji efekty specjalne się rozkręcały wiec faktycznie nie ma na co narzekać ;)). Jedyne co mnie śmieszy to motyw jakby kosmicznie bransolety pachnie mi chyba jakaś bajka
Mnie zaintrygowało kiedy wreszcie skończa mu się <naboje> i bransoleta przestanie strzelać XD
też na ten temat rozmyślałam ;)) zauważyłam, że chyba każdy z tych potworów też miał taka broń na ręku a i tak zwykle rzucaly się by pożreć/zagryźć ofiary a nie je unicestwić bransoletą tak jak główny bohater. Gdyby obcy używali swych technologii koniec filmu mógł by być inny
Mysle że było by ciekawiej ...
Tak wogóle zanim obejrzałam film to myslałam że Daniel Craig bedzie grał postac przybyła z kosmosu ...
No właśnie, i wkurzają mnie te docinki innych że film był bardzo słaby , bo nie był, oni chyba słabych filmów nie znają !
Film na 7. Gdyby był zrealizowany w mniej poważnym stylu byłby idealny. Główni aktorzy wywiązali się idealnie.
Ale sam film miał poważną konwencję. Gdyby był np w stylu Tarantino, ten czarny humor, pastisz westernów i filmów science-fiction, to moja ocena byłaby lepsza. :)
ja nie mialem żadnych skojarzen, co najwyzej z wild wild west i skyline, oglnie to zal mi bylo tych swietnych aktorow grajacych w tym gniocie.