Soundtrack do Króla Artura jest jednym z najlepszych, jakie kiedykolwiek słyszałem. Jest to prawie godzina podróży do innej krainy, której na imię HANS ZIMMER!!!!
Zgadzam się w 100% , muza jest boska:))) znasz może coś równie dobrego? Będę wdzięczna za namiary:)
Zgadzam się jest to jeden z moich ulubionych soundtracków Zimmera szczególnie (Expanded Score) z utworem z trailer - zresztą każda pozycja na płytce jest świetna
wiekszość kompozycji Zimmera jest genialna. mnie osobiście szczególnie podoba sie soundtrack z "Gladiatora", "Tears of the sun" i "Black hawk down". Naprawdę polecam:)
Świetna jest też stosunkowo mało znana produkcja Zimmera "Matchstick Men". Szczególnie "The Banker's Waltz" - po prostu rewelacja!
Zgadzam się, choć dla mnie osobiście, większym dziełem jest soundtrack do Ostatniego Samuraja (boski jest po prostu). Król Artur plasuje się na drugim miejscu. Jest równie dobry, ale jednak Last Samurai darzę większym sentymentem.
Faktycznie. Mi w calym soundtracku najbardziej podobają się ostatnie 2 minuty "woad to ruins". Sekcja dęta szaleje:) Po prostu mistrzostwo!
A słuchaliście rozszerzonej(2cd) wersji soundtracku??
Są na nim conajmiej 3 nowe godne polecenia kwałaki:"Excalibur","Sorrow" i ten szybki kawałek z trailera
czy moznaby bylo prosic namiary na rozszerzona wersje soundtarcku a konkretnie jakis link DZIEKI!!!!!
Smaczku mi narobiliscie na ten soundtrack. Biorę się za ściąganie. Tak przy okazji polecam muzę z " Piraci z Karaibów 2" także Zimmera. Zresztą z jedynki też jest świetny ale juz kogoś innego.