Ludzie co sie z wami dzieje? 1004 miejsce?? ten film powinien znaleźć sie w pierwszej 300!!! Naprawde nikt nie widzi geniuszu tego filmu???
Jakiego geniuszu? Ten film pełen jest takich głupich błędów (ciekaw jestem, jak ci Piktowie czy jak im tam impregnowali swoje trebuczety, żeby im się nie sfajczyły razem z płonącymi pociskami?), niedociągnięć i tworzonego na siłę dramatyzmu (strzelanie z łuku jest dobrą strategią ale mało emocjonującą - pewnie dlatego wyżej wspomniani Piktowie w ostatniej bitwie wystrzelili po jednym pocisku a następnie chwycili się za kije i dalej jazda, huzia na Sasa), że głowa boli. Fajnie się ogląda, efektowne to jest, ale do arcydzieła daleeeeko...
Masz racje arcydzieło to nie jest...Wykwyciełem nawet taki jeden błąd (w ciekawostkach takze on sie pojawił widziałem) otóż w jednej ze scen gdzies na trzecim planie widać...traktor:D jak dla mnie film 9/10 Arcydziełem go nie nazwałem bo arcydzieła są w pierwszej 50 filmwebu...ale ja opisuje moje ździwienie dlaczego jest tak nisko?