PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95745}

Król Artur

King Arthur
2004
6,8 91 tys. ocen
6,8 10 1 90980
5,4 35 krytyków
Król Artur
powrót do forum filmu Król Artur

Skandal!!!!!

ocenił(a) film na 9

Ludzie co sie z wami dzieje? 1004 miejsce?? ten film powinien znaleźć sie w pierwszej 300!!! Naprawde nikt nie widzi geniuszu tego filmu???

ocenił(a) film na 7
przemek_was

Jakiego geniuszu? Ten film pełen jest takich głupich błędów (ciekaw jestem, jak ci Piktowie czy jak im tam impregnowali swoje trebuczety, żeby im się nie sfajczyły razem z płonącymi pociskami?), niedociągnięć i tworzonego na siłę dramatyzmu (strzelanie z łuku jest dobrą strategią ale mało emocjonującą - pewnie dlatego wyżej wspomniani Piktowie w ostatniej bitwie wystrzelili po jednym pocisku a następnie chwycili się za kije i dalej jazda, huzia na Sasa), że głowa boli. Fajnie się ogląda, efektowne to jest, ale do arcydzieła daleeeeko...

ocenił(a) film na 9
Malakhai

Masz racje arcydzieło to nie jest...Wykwyciełem nawet taki jeden błąd (w ciekawostkach takze on sie pojawił widziałem) otóż w jednej ze scen gdzies na trzecim planie widać...traktor:D jak dla mnie film 9/10 Arcydziełem go nie nazwałem bo arcydzieła są w pierwszej 50 filmwebu...ale ja opisuje moje ździwienie dlaczego jest tak nisko?