a czy Ty przypadkiem nie używałaś kiedyś konta z czarnym kotem w awatarze i nickiem zawierającym same cyfry?
Dzięki ziom. Poczucie humoru podobno jest pociągające dla płci przeciwnej, gdyż sugeruje uczciwość i inteligencję potencjalnego partnera. Ale mi podniosłeś samoocenę ;D
Nie, to jednak nic nie daje. Wciąż wyższa niż przedtem. A tak na serio - zluzuj pan, panie Andrzej. Nie ma rozsądnych osób, które na serio trktowałyby te średnie. A takie żalenie się na forum wygląda dziecinnie. I prosiłbym bez wycieczek osobistych, czy krytyki cudzych ocen, bo to również zalatuje z lekka dziecinadą. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Ironia zawsze ma jakiś cel, jest środkiem stylistycznym, w tym przypadku, panie Andrzeju, poprzez ironię chciał pan wyrazić ubolewanie nad miejscem w rankingu, które jest silnie związane ze średnią ocen. Widzę, że nie mamy o czym dyskutować, skoro nawet nie czyta pan ze zrozumieniem moich postów. Przykre. Chyba, że panu chodzi o ironię w pańskiej odpowiedzi na mój post, jeżeli tak to strzelam facepalma. Tak, moje posty też były ironiczne. Tak, i w tym pańskim poście wyczułem ironię. Jak już wcześniej pisałem nie mamy o czym rozmawiać - przykre.
wyjaśnijmy sobie jedno, ani na moment nie miałem zamiaru ubolewać nad rankinkiem filmwebu, bo od dawna mam na ten temat swoje zdanie. Pisząc ten post chciałem trochę sprowokować ludzi i ci co głupsi dali się wciągnąć w tą grę. Cześć
Brawo. Może nie zauważyłeś, geniuszu, ale moja pierwasza wypowiedź też była prowokacyjna i ironiczna, jak już tłumaczyłem. A nie myślałem, że będę to musiał tłumaczyć. Zdenerwowałem się tylko, że potem profilu się czepiłeś. Ten temat równie dobrze mógłby nie być prowokacją, bo wiele tutaj już było podobnych, któych twórcy spierali się na temat rankingu ; poza tym riposta o profilu sugerowała, że jednak przejmujesz się tymi ocenami (nawet nie zasłaniaj się ironią, bo nie uwirzę). Błaznuj w pokoju. Miłego sylwestra.
To już Ci nie wystarcza mówienie do lustra co ranek: "Ale dziś ładnie wyglądasz", "Pięknie pachniesz"? Hłe hłe.
Teraz nie odwracaj kota ogonem, bo ewidentnie to robisz. :)
"Bo w tym zabawa, aby machinator od własnej zginął machiny." :*
A dlaczego nie może być tak wysoko w rankingu ? Jest to świetny film, który we mnie budził i budzi nadal spore emocje. W porównaniu z dzisiejszymi bajkami, które wychodzą masowo, bo co tydzień jest jakaś nowa, to Król Lew jest prawdziwym arcydziełem i zasłużył sobie na tak wysoką pozycję.