Ten film był śliczny. Oczywiście, gdy go po raz pierwszy widziałam miałam 8 latek; zupełnie inaczej patrzy się na dzieło będąc dzieckiem (bo gdy ma się 8 lat to chyba jednak jeszcze jest się takim dzieciakiem) niz teraz. Ale wtedy ten film to było przezycie. No i dzięki temu teraz to są wspomnienia... Duża piatka z plusem :)
Zgadzam się film była naprawde fajny, oglądałem go gdy miałęm 9 lat i za dużo nie pamiętam. Wiem jedno, że po wyjściu z kina tak się już nigdy nie czułem. Teraz załatwiam sobie Króla Lwa zobacze jak się zmieniłem i czy nadal ten film potrafi wywołać takie emocje.
gdy bylam mala codziennie ogladalam Krola Lwa: ty byla (i jest) bajka mojego zycia. Poprostu KOCHAM Lion King i prawie zawsze sie na nim wzruszam :)
Też była to moja ulubiona bajka z dzieciństwa ;) Ten film byl chyba najbardziej popularna bajka w historii, praktycznie kazdy ja ogladal. Znacie kogos kto ja nie ogladal? :)
Kiedys jak bylem dzieckiem kolekcjonowalem kartki z obrazkami z filmu by potem je wyslac i cos wygrac - zebralem cos kolo 150.
Pozdrawiam