Słyszałem, lecz to chyba tylko plotki, opis fabuły, niektórych postaci. Choć bardzo bym chciał to wątpię, tyle lat i bez zapowiedzi, lecz w Toy Story 3 też już przestałem wierzyć a tutaj niezłe zaskoczenie, może teraz też tak będzie? Zobaczymy, ale jeśli jedynka opierała się luźno na Hamlecie, dwójka na Romeo i Julii, to nie miałbym nic przeciwko, gdyby czwórka przypominała Makbeta np. :) Pomysł na fabułę jest, wystarczy rozwinąć dane wątki, no i pieniądze 50 000 000$ jak nic, potrzebne :) Marzenia, już jak będę 30 latkiem, to zasiąde w fotelu i obejrzę czwartą część Króla Lwa. :)
Prawdobodobnie w tym roku w lipcu - sierpniu . :) Tytuł : Król Lew 4 Początek Lwiej Ziemi .
Nie wiem czy to prawda ,ale słyszałam o tym C: Wolę by była to prawda ! :D
Myślę że jak Król lew 4 był by w lipcu albo w sierpniu to już były jakiś zwiastun.
Sądzę , że nie już w 3 nie mieli pomysłów to zrobili na podstawie 1 tylko od strony Timona i Pumby wiec watpie
Król Lew 4??? Wcześniej wypadałoby, żeby zrobili porządną, trzecią część, bo ta, która na polskim rynku figuruje pod nazwą "Król Lew 3 Hakuna matata" wcale nie jest trzecią częścią, tylko "pierwszą i pół" - oryginalny tytuł tego filmu to "The Lion King 1 1/2 Hakuna matata".