PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6878}

Król Lew

The Lion King
1994
8,2 597 tys. ocen
8,2 10 1 596973
8,5 90 krytyków
Król Lew
powrót do forum filmu Król Lew

nowy serial

ocenił(a) film na 10

http://blogs.disney.com/insider/2014/06/10/be-prepared-for-the-lion-guard/?
cmp=SMC|blginsider|Insider-June|FB|thelionguard-LionKing|InHouse|061014|||esocia lmedia|||

Dla zainteresowanych coś o nowym filmie i serialu planowanym na 2015 i 2016 rok :)

ocenił(a) film na 9
margolcia97

Właśnie się o tym dowiedziałam :) To mają być filmy czy serial?

ocenił(a) film na 10
Magdalena_42

Z tego co słyszałam to jakiś jeden nowy film plus do tego serial na disney Channel czy innym takim kanale :)

margolcia97

Rano chciałam to dodać, ale tak mi zeszło, że ty dodałaś :D A co tam, też dodam :P
http://www.nickandmore.com/2014/06/10/disney-junior-developing-lion-king-series- the-lion-guard-for-2015/

ocenił(a) film na 10
Alexa1694

Po kiego grzyba kolejny sequel? Ponoć ma być on o synu Simby. Z tego co widziałam na zdjęciach, to lwiątko wypisz wymaluj Simba, ale z czerwoną (?) grzywką. Jakoś nie widzę czwartej części Lion Kinga.
Disney za wszelką cenę zarabia na kultowych animacjach, a Walt w grobie kankana tańczy ;____;

ocenił(a) film na 10
Niko_equestrian

Z jednej strony masz racje, ja tez nie Lubie jak ktoś dorabia następne części kultowego filmu, ale z drugiej strony nie mogę oprzeć sie myśli, ze ten serial oparty na królu lwie moze w końcu będzie czymś porządnym na kanałach disneya? Osobiście ich nawet nie włączam bo po prostu nie mam czasu, moja przygoda z disneyem trwa teraz juz tylko przy filmach pełnometrażowych które śledzę w kinie, ale jak patrzę co moja kuzynka na Disney channel ogląda to włos sie jeży... Poza tym moze nie będzie aż tak zle? ;) taka przynajmniej mam nadzieje.

ocenił(a) film na 10
margolcia97

Ja Króla Lwa uwielbiam i cieszę się na 4 część(część z timonem i pumbą to kawał g**na i profanacja 1).

ocenił(a) film na 10
kubix28

(i racja! ^^)