Widzisz tato nie rozumiem czemu ludzie zachwycaja sie tym filmem. Mnie sie podobal, ale KUBUS PUCHATEK WYMIATA!
W krolu przedstawiono 2 kolesi opiekujacych sie lwaiatkiem, czyli reklama zboczenia zwanego homoseksualizmem.
Tylko to jakoś ty tak uważasz, więc to Ty raczej jesteś jakiś zboczony lub raczej nienormalny;/
"W krolu przedstawiono 2 kolesi opiekujacych sie lwaiatkiem, czyli reklama zboczenia zwanego homoseksualizmem."
ROTFL!!!!!!!!!!! Większej bzdury nie słyszałem to w kubusiu bardziej są takie wątki jak prosiaczek i kubuś
Ale to byli przyjaciele, nie wychowywali dzieci. Krolik wychowal Kessy ale samodzielnie. Do tego elton john i komplet. Historia podobala mi sie bardzo srednio, przereklamowany i lzawy.
Sam jesteś po..giglany, te piosenki i ta cała bajka to jest sens zycia, nie popełniłem jeszcze samobójstwa bo słucham i oglądam tę bajke
nie masz za grosz wyobrazni, ile ty masz lat ja mam 20 a ty 5 . nie bądzmy wrogami każdy ma swoje zdanie, idż na strone swojego kubusia puchatka.
Ja wszystkich. Zawsze lubilem zwierzatka futerkowe. Mam 15 lat i nie wstydze sie tego ze lubie kubusia.
Ludzie wy nie doceniacie Kubusia. Jesteście wpatrzeni w Simbę i nie widzicie wielkości Misia o małym rozumku. I mówię o filmie 1977 i tym 2011, a nie o innych pseudo Kubusiach.