pozostańmy przy starociach,wersja z Charltonem Hestonem była nie do pobicia i jest tak nadal.
Była wersja z Hestonem z której już wówczas zrobiono serię (wraz z dwoma serialami) i to łącznie taką średnią, więc po co pozostawać tylko przy starociach?
jakbys miał nieco więcej lat niż teraz,do tego fakt we łbie że kiedyś nie było CGI zmieniłbys zdanie...
Naucz się pisać po polsku zamiast robić z siebie przykrego boomera, który gada bzdury, że kiedyś to były czasy a teraz czasów nie ma. I ile Ty masz lat 30? To jak masz 30 i już piszesz w taki sposób, to zaraz dopadnie Cię demencja.
zrozum,że nie mam nic do nowych filmów tylko uważam,że perełka tkwi w starym filmie...i mam 40 lat czopie,poza tym wyrażam swoją opinię matole do czego mam prawo
i dalej sapie jak ta lokomotywka....masz zwyczajnie szczęscie,że w necie panuje prawo bananowe bo inaczej byśmy pisali. Dodam,że "kiedyś to było" i ogólnie wyłapałbyś na ulicy za swoje podejście bo jedyne co robisz to huczysz na starszych zabraniajc im się wypowiedzieć szczeniaku
ja mam 45 lat i powiem ci że normalnie pieprzysz jakieś farmazony... nie chcesz nie oglądaj, zostań przy starociach i daj innym cieszyć się nowymi filmami. Cieszę się że powstają nowe filmy a ty płacz dalej.