PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848822}

Królestwo Planety Małp

Kingdom of the Planet of the Apes
2024
6,4 20 tys. ocen
6,4 10 1 19993
6,0 40 krytyków
Królestwo Planety Małp
powrót do forum filmu Królestwo Planety Małp

pozostańmy przy starociach,wersja z Charltonem Hestonem była nie do pobicia i jest tak nadal.

vatel_3

Była wersja z Hestonem z której już wówczas zrobiono serię (wraz z dwoma serialami) i to łącznie taką średnią, więc po co pozostawać tylko przy starociach?

JohnTheBrave

jakbys miał nieco więcej lat niż teraz,do tego fakt we łbie że kiedyś nie było CGI zmieniłbys zdanie...

vatel_3

Naucz się pisać po polsku zamiast robić z siebie przykrego boomera, który gada bzdury, że kiedyś to były czasy a teraz czasów nie ma. I ile Ty masz lat 30? To jak masz 30 i już piszesz w taki sposób, to zaraz dopadnie Cię demencja.

JohnTheBrave

zrozum,że nie mam nic do nowych filmów tylko uważam,że perełka tkwi w starym filmie...i mam 40 lat czopie,poza tym wyrażam swoją opinię matole do czego mam prawo

vatel_3

Takim wysrywem alkoholowym sam sobie opinie wystawiasz. Smutny 40 letni boomer. 

JohnTheBrave

wysryw to twoje przyjscie na świat

vatel_3

Pojazd godny gimnazjalisty, gratulacje

JohnTheBrave

i dalej sapie jak ta lokomotywka....masz zwyczajnie szczęscie,że w necie panuje prawo bananowe bo inaczej byśmy pisali. Dodam,że "kiedyś to było" i ogólnie wyłapałbyś na ulicy za swoje podejście bo jedyne co robisz to huczysz na starszych zabraniajc im się wypowiedzieć szczeniaku

vatel_3

...

ocenił(a) film na 5
vatel_3

ja mam 45 lat i powiem ci że normalnie pieprzysz jakieś farmazony... nie chcesz nie oglądaj, zostań przy starociach i daj innym cieszyć się nowymi filmami. Cieszę się że powstają nowe filmy a ty płacz dalej.

vatel_3

dla mnie tamta wersja to staroc dla inceli, a ta choc da sie cos uslyszec, wiec są rozne zdania.

nieincelski

Co za pierdoły .....mógłbyś wyjaśnić o co ci chodzi..:):):)