Królestwo zwierząt

Animal Kingdom
2010
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16367
7,5 21 krytyków
Królestwo zwierząt
powrót do forum filmu Królestwo zwierząt

Kolega polecił mi ten film i z racji tego że jako tako cenie jego gust postanowiłem obejrzeć.
Szczerze powiem totalnie się wynudziłem ... film z kiepską obsadą i praktycznie nic
specjalnego się nie działo ... dramat istny dramat. Scenariusz przeciętny a film jeszcze
bardziej .. 3/10

ocenił(a) film na 8
Adash

kiepska obsada? czyli jesteś dobrze zaznajomiony ze światkiem australijskich aktorów?

szkoda, że zdecydowałeś się popsuć ocenę tego filmu tylko dlatego, że daleko mu do gówniatego hollywoodzkiego filmu akcji.

fauno

Nie przepadam za kasowymi filmami akcji ... ostatnie amerykańskie produkcje to komplente porażki. Z resztą szeroko o tym rozpisuje się na FW a moje oceny mówią zwykle same za siebie. Może i nie jestem koneserem austalisjkiego kina ... co nie zmienia faktu że film jest po prostu cholendarnie nudny i flakowaty !

ocenił(a) film na 1
Adash

"cholendarnie" - podoba mi sie ;) a może jest nawet "danny"?

Adash

zgadzam się film nie jest rewelacyjny ale ocena 5/10 jak najbardziej

ocenił(a) film na 3
Adash

u mnie wylosowal ocene nr 3, nudny nudny nudny, a hm i wspominalam,ze nudny? :) oslabiaja mnie ostatnio te wszystkie "nowosci" filmowe, po prostu albo juz czlowiek obejrzal mnostwo filmow i trudno go zachwycic,albo te filmy sa zwyczajnie - monotonne i bez szalu.
Krolestwo zwierzat-nie polecam.Dziekuje za uwage.Zegnam.

ocenił(a) film na 8
2rosomak1

A może nieprzewidywalny? Tajemniczy? Opowiadający o czymś? Coraz częściej ludzie sięgają po puste filmy, omijając (bądź krytykując) te, które na prawdę zasługują na oklaski. Szkoda.

ocenił(a) film na 8
Adash

z nudów można obejrzeć. nie jest zajebisty i nie jest też nudny daje 5/10.