http://media.comicbookmovie.com/images/users/uploads/8073/julia-robers-snow-whit e_510.jpg
Julia Roberts jako Zła Królowa.. to wyklucza samo przez się.. Czym się będzie starala pokonać Śnieżkę, uśmiechem? :/
W bajce zła królowa i królewna śnieżka to dwie najpiękniejsze kobiety na świecie, a ja tu widzę co najmniej przeciętne.
dlatego jak na razie uważam , żę wybranie Chralize Theron do roli złej królowej w SWATH był dobrym pomysłem , a co do Stewart w roli Śnieżki , to nadal uważam , że za pewne gdzieś były inne aktorki do roli
Przeciętne co ty widzisz przeciętnego w Julii to świetna i piękna aktorka owszem ma już swoje lata i troche zmarszczek ale znajdz druga taką z tymi rudymi lokami i pieknym uśmiechem jest piekna chodz charlize Theron sto razy piękniejsza ale w Mirror Mirrror przynajmniej obie sa ładne i Śnieżka przebija troche urode czarownicy nie to co Kristen co za kretyn dał jej ta role niepobije Charlize ani uroda ani talentem ani niczym nie ma się czym popisać tak jak się nie popisałam w Zmierzchu.