Królewna Śnieżka

Mirror Mirror
2012
6,2 71 tys. ocen
6,2 10 1 70660
5,7 15 krytyków
Królewna Śnieżka
powrót do forum filmu Królewna Śnieżka

Najfajniejszy tekst w całym filmie " miłość to jest wtedy kiedy poda się komuś ziemniaki" ;-), a wam jaki tekst się najbardziej podobał? :-)

ocenił(a) film na 4
kinomaniak17

wydaje mi się ze wyczerpałeś temat :D śmieszne jeszcze było jak próbowali wyważyć drzwi, a ten na końcu miał klucz ;) niestety więcej się nie uśmiechnąłem, a szkoda bo mogliby sie bardziej postarac nad scenariuszem... pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
garry_

Gdy się chce kogoś zabić, trzeba to zrobić samemu:)
To nie są zmarszczki, to są fałdki!
Śnieżka musi spaść.

Julia jest tu nieziemska!

ocenił(a) film na 9
AutorAutor

Takie bollywood - to ja rozumiem:-)
I believe, I believe, I believe, I believe
In love
love
love love love!

https://www.youtube.com/watch?v=E8-bMgDANEk

kinomaniak17

"Nie będziemy zmieniać sprawdzonych zakończeń popartych badaniami opinii publicznej" :D i ta mina księcia... jakoś mnie to rozwaliło.
Poza tym: "Gratuluję drzwi" i cała scena z próbą opuszczenia domku :P

Lili89

Tekst księcia jak najbardziej udany + zdanie krasnala "chłopaki, wiecie że mamy zapasowy, nie?". Jednakże film oceniam bardzo nisko, bo oprócz tych paru sekund uśmiechu na twarzy, ogólnie wyszło słabo. Dla mnie...no...może 3.

ocenił(a) film na 6
kinomaniak17

,, ja tak tęsknie za nektarem jej skóry" - wypowiedziane przez krasnoludki ;)))))))))))))))))

kinomaniak17

A mnie rozwalił tekst, gdy przed ślubem królowej z księciem wpadła Śnieżka z banda i powiedziała: to jest napad wyskakujcie z ciuchów. A tu wyskakuje książkę i mowi: o nie, nie zrobisz mi tego drugi raz i strzelił focha.