PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=454005}

Króliczek

The House Bunny
2008
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 35808
2,8 8 krytyków
Króliczek
powrót do forum filmu Króliczek

Najlepsza komedią jaką widziałem z Anną Faris.Żarty,aktorki po prostu wymiatają.Widziałem film w Angielskim kinie i muszę życzyć abyście zobaczyli to arcydzieło z napisałem bo coś mi się zdaje ,że lektor wszystko zrujnuje. Kończąc moją mało wnoszącą wypowiedź xD muszę przyznać ,że się nie zawiodłem, jakby powiedziała jedna z lasek grająca w komedii...

Bujaka! xD

użytkownik usunięty
Deadlycase_2

jak dla mnie to the hot chick jest najlepsza komedia z anna faris ;s bunny sie nawet nie umywa :F

ocenił(a) film na 7

niezła ale bez przesady grała w lepszych komediach

ocenił(a) film na 3
Deadlycase_2

przestan... to jest hmmm.. słaba podróba "Sydney i siedmiu nieudaczników". Nie polecam. Gdzie Ty sie człowieku tam smiełes??

Chmurzasta

Co kilka minut był kawałek przy którym nie tylko ja ,ale cała klasa wyła ze śmiechu.Naprawdę... Polecam!

ocenił(a) film na 3
Deadlycase_2

Ta, można się śmiać... ale chyba tylko z głupoty tego filmu.

ocenił(a) film na 3
Deadlycase_2

Cała klasa??!! No tak i wszytsko jasne... szkolny humor, niewyzytych nastolatków

ocenił(a) film na 10
Chmurzasta

konkretny film Polecam!! haha masakra nie miałam pojęcia ze takie coś powstanie a jednak:D xd

użytkownik usunięty
Chmurzasta

Ja nie jestem nastolatkiem a jakos smialem. Nie czujesz homoru to trudno kazdego co innego smieszy.

użytkownik usunięty
Chmurzasta

Chociazby sposob na zapamietywanie imion. :)))))

Deadlycase_2

Ja tez przyznać, że film mnie pozytywnie zaskoczył, Anna Faris gra bardzo dobrze swoją role i kilka razy naprawdę idzie się pośmiać. 8/10

ocenił(a) film na 7
Deadlycase_2

No i tu pies pogrzebany; Tlumaczenia (przynajmniej te ktore ja mialem) byly denne. Film wysmienity do piwka, ale i tak tylko w angielskiej wersji!

użytkownik usunięty
kbkss

Ogladanie w ogole filmow z lektorami wola o pomste do nieba.

ocenił(a) film na 7
Deadlycase_2

jak dla mnie to film spoko.
ogladalam ten program na mtv girls of the playboy mansion i pewnie dla tego mi sie spodobal.

PlAyBoY wymiata..<lol3>

ocenił(a) film na 7
Deadlycase_2

*dlatego...................................................

użytkownik usunięty
Ewka___

Ja zamiast rozbawienia częściej czułem zażenowanie. Liczyłem na coś lepszego. 5/10

ocenił(a) film na 6
Deadlycase_2

straszny film 2 lepszy, ale grała super te wydymane usta i miny spoko jak prawdziwy kroliczek

ocenił(a) film na 5
wikiw99

najlepsza komedia z anna faris?
pff
obejrzyj "zostanmy przyjaciolmi"

ocenił(a) film na 5
Deadlycase_2

co do lektora to się zgodze. tlumaczenie na dvd jest fatalne...