Najlepsza komedią jaką widziałem z Anną Faris.Żarty,aktorki po prostu wymiatają.Widziałem film w Angielskim kinie i muszę życzyć abyście zobaczyli to arcydzieło z napisałem bo coś mi się zdaje ,że lektor wszystko zrujnuje. Kończąc moją mało wnoszącą wypowiedź xD muszę przyznać ,że się nie zawiodłem, jakby powiedziała jedna z lasek grająca w komedii...
Bujaka! xD
jak dla mnie to the hot chick jest najlepsza komedia z anna faris ;s bunny sie nawet nie umywa :F
przestan... to jest hmmm.. słaba podróba "Sydney i siedmiu nieudaczników". Nie polecam. Gdzie Ty sie człowieku tam smiełes??
Co kilka minut był kawałek przy którym nie tylko ja ,ale cała klasa wyła ze śmiechu.Naprawdę... Polecam!
Cała klasa??!! No tak i wszytsko jasne... szkolny humor, niewyzytych nastolatków
konkretny film Polecam!! haha masakra nie miałam pojęcia ze takie coś powstanie a jednak:D xd
Ja nie jestem nastolatkiem a jakos smialem. Nie czujesz homoru to trudno kazdego co innego smieszy.
Ja tez przyznać, że film mnie pozytywnie zaskoczył, Anna Faris gra bardzo dobrze swoją role i kilka razy naprawdę idzie się pośmiać. 8/10
No i tu pies pogrzebany; Tlumaczenia (przynajmniej te ktore ja mialem) byly denne. Film wysmienity do piwka, ale i tak tylko w angielskiej wersji!
jak dla mnie to film spoko.
ogladalam ten program na mtv girls of the playboy mansion i pewnie dla tego mi sie spodobal.
PlAyBoY wymiata..<lol3>
Ja zamiast rozbawienia częściej czułem zażenowanie. Liczyłem na coś lepszego. 5/10
straszny film 2 lepszy, ale grała super te wydymane usta i miny spoko jak prawdziwy kroliczek