Kolejna idiotyczna komedyjka made in USA.Kto ku..a daje kasę na takie filmy.Powinien się smażyć na ruszcie.Fabuła do dupy,aktorka do bani.Litości nawet nie ma o czym pisać.
nie gadaj tak bez sensu bo gdyby nie było zapotrzebowania na takie komedie to by ich tyle nie robili. ja osobiście tez lubie takie klimaty bo fajnie sie ogląda i pompa jest. więc daruj sobie takie gadanie
To moja opinia i nie muszisz sie z nia zgadzac.Jak ci sie nie podoba to nie pisz i tyle w tym temacie.Jak lubisz takie filmiki twoja brocha ale nie mozesz nikomu bazgrać "daruj sobie gadanie",chociażby i dlatego,że ja nie gadam a pisze :)
Skoro nie ma o czym pisać to po hu* piszesz??? Ok jak ci się nie podoba tan film to twoja sprawa każdy ma swój gust ale nie musiałeś od razu tak go zjechać. Jak dla mnie ta komedia jest naprawdę świetna.
Po pierwsze ta osoba chyba nie potrzebuje adwokata.Po drugie to słowo pisze się inaczej-przekleństwo.po trzecie piszę bo mam na to ochotę i po to właśnie są komentarze.Po piąte skoro cytuję po tobie "każdy ma swój gust" to nie wiem po co się wtrącasz.Oglądaj sobie dalej te komedyjki.