PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=454005}

Króliczek

The House Bunny
2008
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 35839
2,8 8 krytyków
Króliczek
powrót do forum filmu Króliczek

zapowiedz

ocenił(a) film na 8

Film zapowiada sie bardzo dobrze,będzie bardzo śmieszny.Ciekawe czy będzie w Polskich kinach.Mam nadzieje,że tak.Z radością go obejrzę.

ocenił(a) film na 7
angeling

oby tak bylo! Chyba nie ma sie co bac bo Anna Faris wymiata. Mam nadzieje ze bedzie chociaz tak dobry jak Smiley Face :D

halbu

http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/the-house-bunnys-star-stud ded-la-premiere-206160/#blog

zdjęcia z premiery

halbu

chyba żartujesz halbu, że ci się Smiley face spodobał ... to najgorszy film o jaraniu jaki jest ...

a co do tego filmu , to nie wiedziałem że Anne Faris można na taka szpryche zrobić...

pozdro

angeling

AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA xD
To życzę ci powodzenia zobaczenia go w naszym kinie przecież wystarczy włączyć sobie wyszukiwane filmów od 2008 do 2008 i już polowy nie będzie a nawet po zapowiedziach itp itd widać ze były by fajne...znowu muszę ściągać kopie z neta :P i Tobie tez to radze :).

ocenił(a) film na 8
marcin2800

Tego się spodziewałam i szukam ale nie mogę znaleźć dobrej wersji jak na razie trafiam głównie na inne filmy podpisane pod ten albo na powielonego trailera.Więc jak uda ci się znaleźć dobrą wersje to daj znać z radością obejże.